Maestrul Vassily Sinaisky preia bagheta în cadrul spectacolului din 18 septembrie al Orchestrei Filarmonicii din St. Petersburg

Maestrul Vassily Sinaisky preia bagheta în cadrul spectacolului din 18 septembrie al Orchestrei Filarmonicii din St. Petersburg

MAESTRUL VASSILY SINAISKY va urca la pupitrul Orchestrei Filarmonice din St.Petresburg pentru spectacolul din 18 septembrie, de la Sala Palatului, preluând bagheta de la Mestrul YURI TEMIRKANOV care, din motive de sănătate, nu va mai putea călători la București.

Concertul se va desfășura cu același repertoriu, la ora 20.00, la Sala Palatului.

Maestrul VASSILY SINAISKY este un muzician complet, dirijor experimentat și pianist. A fost dirijor principal al BBC Philharmonic Orchestra, unde deține și titlul de dirijor emerit, Director Muzical și dirijor al Tetrului Balsoi, al Orchestrei Nationale de Stat a Rusiei, director și dirijor principal al Orchestrei Filarmonicii din Moscova, dirijor principal al Orchestrei Filarmonice a Olandei, al Orchestrei Filarmonice din Malmo și al Orchestrei Filarmonice a Letoniei. A vizitat pentru prima oară România în anul 2014 când a dirijat Orchestre National de France și a revenit anul trecut, la pupitrul Orchestrei Filarmonicii „George Enescu”, în cadrul concertului de gală al finalei de vioară a Concursului Internațional „George Enescu”.

 

În program:

ORCHESTRA FILARMONICĂ DIN ST. PETERSBURG
VASILY SINAISKY dirijor
NELSON FREIRE pian
Beethoven Concertul nr. 4 pentru pian și orchestră în sol major op. 58
Mahler Simfonia I în re major

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related