I am you(IMU) | Indie Box & AC Leonte

I am you(IMU) | Indie Box & AC Leonte

Primul clip din cadrul proiectului IMU s-a lansat pe internet. Piesa se numește Pray, și în spatele ei se află multă inspirație culeasă din biserica părăsită a Floreștiului, capturată de lentila lui Gabriel Durlan, transformată în muzică de A-C Leonte și Denis Bolborea, înregistrată de Rus Darius, mixată și produsă de Tavi Scurtu. Continuarea se aude pe 5 octombrie la POINT într-un concert imersiv.  

Ana-Cristina Leonte și Denis Bolborea pregătesc un concert imersiv care explorează ideea de ritual și își propune să atingă dincolo de alegerile personale și diferențele de orientare spirituală, având ca sursă o profunzime umană universală, independentă de religie și cultură.

În urma unei rezidențe de creație oferită de Fundația Mihai Eminescu, cei doi artiști au creat împreună cu directorul de imagine Gabriel Durlan, un prim material video care ilustrează una din piesele cheie ale conceptului I am You.

”Piesele noastre vorbesc despre lume, despre oameni, despre cum să fim mai prezenți, mai conștienți, mai conectați, despre natură și cum ar trebui să fim mai atenți și mai chibzuiți în raport cu ea. Reflectăm asupra neajunsurilor noastre, în societate, în comunități, și ne concentrăm spre a găsi soluții în acest sens și a disipa tendința exagerată de individualizare, iar liantul pentru toate acestea este empatia, iubirea în fond, dorindu-ne ca în performance să instaurăm sentimentul de “împreună”. ” , Ana-Cristina Leonte.

 

I am you(IMU) este un proiect coordonat de Indie Box.

Partenerii proiectului: Fundația Mihai Eminescu Trust, Centrul Multimedia Teatru Fix, Casa de Cultură a Studenților Suceava, Fundația John Teth pentru Jurnalism, SC Arts Arena SRL.

Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related