The Hoff se intoarce. In Germania

The Hoff se intoarce. In Germania

Dupa ce taman ieri scriam de umorul imbarligat al celor de la Senheiser, lucrurile s-au remediat. Mi-a dat peste nas chiar spotul asta super amuzant de la Mobile.de. Nu stiu cat intelegem noi romanii din copy-ul de fata, atunci cand mergem la cumparat masini second hand din Germania, dar imaginile vorbesc de la sine.

Un David Hasselhoff jucat in maniera serialului sau faimos din tinerete, Knight Rider, urmarind o banda de bad guys, totul filmat ca in anii 80. Vedeta spotului e un moped futurist, cu un design special si tot felul de abilitati, numai ca esueaza la punctul culminant. Mega boost-ul nu functioneaza, asa cum uneori nu tin la drum lung nici multe din caracteristicile masinilor ce sunt scoase la vanzare pe online. Asa ca mai bine mergem la sigur pe Mobile.de, cum sugereaza si David la finalul spotului.

De productie s-a ocupat agentia Acthtung / Hamburg si la cum merg views-urile si reactiile pe net se pare ca The Hoff is back.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related