Christmas CONCEPT - târg de cadouri creative 

Christmas CONCEPT - târg de cadouri creative 

Design, vintage, gourmet și bio cosmetics
7 - 8 & 14 - 15 decembrie la Palatul Telefoanelor

Ideile bune schimbă orașul, așa că transformăm, pentru două weekenduri succesive, un palat din centrul orașului într-un spațiu cu cadouri creative de care să te bucuri!

Reunim peste 150 de designeri, artizani de bunătăți și colecționari autentici ca să găsești tot ce iți dorești dintr-un foc, pe loc.

Combinăm bunătăți pentru oameni mari și minunății pentru oameni mici -  de la gourmet sau sugar free candies la cosmetice bio și obiecte meșteșugite, în armonie cu natura.

DESIGN DE OBIECT | BIJUTERIE CONTEMPORANĂ | DESIGN VESTIMENTAR
VINTAGE AUTENTIC | COSMETICE BIO | GOURMET

  • Două zile de shopping inspirat, mii de cadouri de care să te bucuri.
  • Un palat care prinde viață două weekenduri la rând: de la "a fost odată" la ‘’aici și acum’’, de la istorie parfumată la contemporan și intens.
  • Cauți, alegi, dăruiești!
  • Un spațiu în care designul vestimentar, accesoriile, bijuteriile și designul de obiect se întâlnesc cu o selecție de vintage autentic, gourmet, decorațiuni și bio cosmetics. 

Save the DATE sau All the DATES - noi ți-am pregătit o selecție fresh de cadouri creative care să te răsfațe vizual, tactil, olfactiv și gustativ. În fiecare weekend ai de ales dintre alți designeri și alți makers, alte colecții și obiecte de văzut, ales și dat în dar.

Ți-ai notat când?

7 - 8 DECEMBRIE & 14 - 15 DECEMBRIE
Palatul Telefoanelor (Calea Victoriei 35)

Un eveniment curatoriat de V fair și V for Verde
Follow the #PinkFOX for a #DoubleChristmasCONCEPT

Program
Sâmbătă 11:00 - 19:00
Duminică 11:00 - 19:00 

Bilet intrare: 15 lei

Christmas CONCEPT este adus de: RADIO GUERRILLA, IQOS România

Povestit de: Revista FPM, GLAMOUR Romania, Revista Atelierul, The Institute, Dreamingof.net, CoverStories, Petocuri.ro - Cea mai selecta comunitate de femei, Orasul Vorbeste, IQads

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related