[Povești de bine] Ce unește o comunitate a bucuriei

[Povești de bine] Ce unește o comunitate a bucuriei

De 6 ani, în Brașov s-a deschis un hub al bucuriei. Fundația Bucuria Darului se numește și este un loc unde persoane vulnerabile sunt sprijinite să depășească momente grele și chiar să își schimbe viața. Despre acest spațiu, deschis de oameni care și-au propus doar să ajute, nu să iasă în față pentru laude, s-a dus repede vestea. Și, uite așa, comunitatea brașoveană din jurul său a devenit tot mai mare și face tot mai multe fapte bune, primind, totuși, ceva la schimb. Bucurie.

Aflând povestea Fundației Bucuria Darului, un gând a fost că astfel de celule sociale fac parte din categoria demersurilor pe care poate ar trebui să le menționăm mai des. Să le promovăm ca ”best practices”. Noi asta am încercat să facem cu seria Povești de bine. Să scoatem în față oameni și comunități care au găsit moduri diverse și creative de a răspândi binele în locurile unde se află. Sânziana Vatră, omul de comunicare al organizației, ne-a spus mai multe despre acțiunile și proiectele pe care le fac ei în Brașov și în satele din jurul lui.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Subiecte

SectiuneBranded


Related