Bărbatul adevărat se întoarce

Bărbatul adevărat se întoarce

Ah, bărbații adevărați, nu se mai fabrică din materiale de altă dată. Nu se mai întorc nici de la război, nici de la vânătoare, nici de la tăiat lemne sau alte locuri de unde veneau ei plini de sânge sau noroi. Acum bărbații adevărați se întorc de la conferințe în care li s-a arătat calea bărbatului conștient.

Un program intensiv de masculinitate autentică ne-a tăiat calea pe Facebook și, evident, am mers pe pagina evenimentului, pentru a afla mai multe. Nu am aflat ce înseamnă masculinitate autentică, dar pentru 50 de lei și trei ore petrecute la un astfel de workshop, cică am putea afla. 

Inițiatorul înspre aceste căi este Theodor Pop, care are promisiuni ambițioase pentru doritorii de masculinitate: 

Acest nou mod de a aborda viața amoroasă oferă nenumarate beneficii pentru noi ca bărbați. Ne amplifică virilitatea, mărește secreția de testosteron și generează efecte la nivel psiho-emoțional și chiar spiritual.

Evenimentul este din seria taberei de masculinități de care am scris și anul trecut. Atunci, dupa o serie de hăhăieli intense, evenimentul a dispărut de pe Facebook. S-a întors, iată, mai puternic și mai hotărât, așa cum știu să facă bărbații adevărați. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded