Inov’Up îți dezvăluie secretele din lumea afacerilor

Inov’Up îți dezvăluie secretele din lumea afacerilor

ASER te invită la cea de-a doua ediție a evenimentului Inov’Up. Vino să explorezi lumea antreprenoriatului și intraprenoriatului de la oameni de succes, pe 3 și 4 martie, la sala Leaders.

 

 

Check point-urile de pe harta Inov’Up  îți vor arăta drumul spre succes

Primul check este în lumea intraprenoriatului. Monica Cadogan, fondatoarea Vivre.ro, și Sergiu Neguț, cofondator Fintech Os, îți vor arăta cum au reușit în mediul de business și cum inovația le-a adus un plus de valoare afacerii lor, prin intermediul unui debate. Vei descoperi lucruri ce-ți vor schimba viziunea despre lumea afacerilor ce este în plină dezvoltare.

Al doilea check este antreprenoriatul. Explorează lumea afacerilor cu antreprenori de top din România, precum Mike Costache, Felix Patrascanu si Monica Radu, ce-ți vor povesti despre experiența lor și pașii pe care i-au făcut pentru a ajunge persoane de succes în mediul de business românesc. Vei avea contact direct cu alți cinci oameni ce au reușit în diferite domenii pe piața din România: Laurențiu Bănescu, Mircea Matei, Eugen Dubălaru, Alexandru Diaconu și x. Vei purta discuții cu ei pentru a afla răspunsul curiozităților tale despre antreprenoriat și cum să ai succes în afaceri.

Ce mai aștepți? Explorează lumea business-ului la Inov’Up și descoperă secretele inovației! Înscrie-te până pe data de 2 martie, ora 23:59 și cunoaște o lume în continuă dezvoltare din care vei acumula know-how de la oameni de succes.

Asociația Studenților Economiști din Romania este un ONG care dezvoltă personal și profesional studenți din SNSPA, ASE și UB. Sunt cunoscuți drept tinerii care au adus și aduc, în continuare, impact în mediul economic românesc. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related