Academia de Studii Economice din București și Sports Business Academy construiesc prin educație bazele industriei sportive în România

Academia de Studii Economice din București și Sports Business Academy construiesc prin educație bazele industriei sportive în România

Sports Business Academy, prima academie de sports business din România și din Europa de Est acreditată la nivelul Uniunii Europene, împreună cu Academia de Studii Economice din București (ASE), liderul învățământului economic superior și de administrație publică din sud-estul Europei, construiesc bazele educației în industria sportivă din România.

În sport este importantă înțelegerea temeinică a industriei, a jucătorilor, a fanilor si a partenerilor, iar pentru a face posibil acest lucru este nevoie de pregătire și formare. Tocmai de aceea, ASE și Sports Business Academy doresc să readucă interesul românilor către industria sportivă prin investiția în educație, fiind totodată singura șansa prin care România poate să revină în topul sportului mondial.

De-a lungul a opt săptămâni, începând cu anul 2015, ASE împreună cu Sports Busines Academy își deschid ușile iubitorilor sportului și profesioniștilor, oferindu-le accesul la cele mai importante evenimente sportive și proiecte prin intermediul studiilor de caz prezentate de către cei mai competenți specialiști din industria sportivă din România, alături de modulele teoretice și întâlnirile cu marii campioni ai României.

Cursanții au oportunitatea de a deprinde abilități noi, de a interacționa și de a învăța din poveștile invitaților și reprezentanțiilor de marcă din industria sportivă. Totodată, platforma online a cursului oferă accesul nonstop la materialele teoretice, studiile de caz, dar și la prezentările video ale invitaților.

Acestea se adresează atât iubitorilor de sport, cât și persoanelor care vor să învețe din experiența unora dintre cei mai mari sportivi din România, dar și de la oameni din diferite domenii precum personal branding, management și marketing sportiv, vânzări, comunicare, sponsorship, organizare de evenimente, drept sportiv. În plus, după parcurgerea tutoror modulelor, cursanții primesc un ”Pașaport Sportiv„ care le oferă șansa de a intra oficial în industria sportivă.

Academia de Studii Ecomonice din București este cea mai bună universitate economică și de administrație publică din România și Europa de Sud-Est, conform celor mai prestigioase clasamente universitare internaționale. ASE are 12 facultăți, iar printre disciplinele studiate în cadrul universității se numără: economie, management, marketing, drept, relații publice, contabilitate, cultura antreprenorială, comunicarea în afaceri.

Începând cu 2015, la cursurile organizate de Sports Business Academy au participat mari personalități din diferite domenii ale industriei sportive: Ana Maria Popescu (Brânză) - Campioană Olimpică la Scrimă, Ciprian Marica - Fost component al Echipei Naţionale de Fotbal, Irina Begu - WTA TOP Tennis Player, Ramona Farcău - Golgheter Jocurile Olimpice 2008, Ștefan Birtlan - Campion Mondial Handbal, Monica Roşu - Dublă campioană olimpică, Loredana Dinu - Campioană olimpică, Mihai Leu - Campion Mondial, Eduardo Covelo –Director al Departamentului de Metodologie al Clubului Celtă Vigo, Cristina Vârzaru – Vicecampioană Mondială, Laura Badea Cârlescu – Campioană Olimpică Scrimă, Paula Ungureanu – CSM București, Brent Konning – Commisioner EA Sports, Cosmin Hodor – General Manager BRD Năstase - Ţiriac Trophy, Camelia Potec - Campioană Olimpică la Înot și Alexandru Dedu – Președinte Federația Română de Handbal.

#SUNTEMSPORT

Ambasador: Leaders în Sport și IFBI Brussels în România
Partener Instituțional: Academia de Studii Economice din București și Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport
Parteneri: Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București, Marketer Club, Sport Explore.
Sponsori: Timișoreana, Electronic Arts România, ALLVIEW, McDonald’s România, Alexandrion Group.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related