Akademics: o imagine mai clară a mediului de business

Akademics: o imagine mai clară a mediului de business

ASER a dat start proiectului Akademics! Ești gata să ai parte de cea mai tare experiență a studenției tale, explorând lumea business-ului și lucrând în echipă? În perioada 23 martie - 6 aprilie, ASER îți pregătește experiențe practice de învățare și dezvoltare, gata să îți facă studenția mai autentică.

 

Fiecare etapă conturează experiența Akademics

Etapa I: Interacționează în cadrul workshop-ului de autocunoaștere! Sub îndrumarea unui trainer specializat, îți vei identifica punctele tari și slabe și îți vei seta obiective care te vor ajuta să te dezvolți atât pe parcursul proiectului, cât și în viața de zi cu zi.

Etapa a II- a: Focusează-te pe dezvoltarea abilităților de lucru în echipă! Ai șansa să îți antrenezi abilitățile de negociere, gândire strategică, problem-solving și creativitate. Liviu Cadariu, Radu Glonț, Giorgiana Vlăsceanu, Petru Caibulea vor fi cei care te vor ghida spre atingerea obiectivelor setate în etapa anterioară.

Etapa a III- a: Company Talk! Te-ai întrebat vreodată cum funcționează o companie sau cum sunt împărțite sarcinile? Ai șansa să afli toate aceste informații în cadrul Open Days, alături de partenerii ASER: Coca-Cola HBC și British American Tobacco.

Ultima etapă: Participă la sesiuni de networking pe diferite tematici, cum ar fi leadership, management, vânzări și antreprenoriat! Eusebiu Burcaș, Viorel Asaftei și Monica Cadogan sunt oamenii de la care vei afla secretele acestor domenii.

Ce mai aștepți? ASER iți oferă o perspectivă mai clară ca niciodată asupra mediului de business! Înscrie-te până pe 19 martie pentru a avea parte de contexte unice de învățare și dezvoltare profesională, acumulând abilitățile de care ai nevoie. 

 

Asociația Studenților Economiști din România este un ONG care dezvoltă personal și profesional studenți din SNSPA, ASE și UB. Sunt cunoscuți drept tinerii care au adus și aduc, în continuare, impact în mediul economic românesc.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related