Andries van Wieren: Cei mai multi artisti se plang de faptul ca nu prea exista comunicare intre ei si manageri

Andries van Wieren: Cei mai multi artisti se plang de faptul ca nu prea exista comunicare intre ei si manageri

Daca arunci un ochi pe CV-ul olandezului Andries van Wieren o sa vezi lucruri interesante: a inceput ca baterist intr-o trupa de coveruri Slayer, dupa care a cantat impreuna cu trupa americana Sisters Sledge, iar abia apoi si-a dat seama ca viata de pe langa scena il atrage mai mult. Compania sa de management muzical 3S Management si-a deschis acum vreo 4 ani un birou si la Budapesta si din ce zice Andries il atrage mult piata din Est, care e inca avida de muzica, asta fiind si motivul pentru care el urma sa tina o conferinta la Bucuresti:

“Am dat drumul biroului din Budapesta in 2016. Unul dintre motive a fost sa ne extindem si spre piata din Estul Europei. Lucram cu multi agenti mari si motivul pentru care ei nu prea vor sa abordeze piata estica sunt banii. Intotdeauna alegeau o zi de marti pentru Budapesta, pentru ca era o pauza in turneu. Iar eu stiam ca Budapesta e o piata emergenta, cu mult potential”.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related