„Vorbim de bine”: Podcasturile românești donează spațiu publicitar companiilor care ajută la ridicarea spitalului modular „Dăruiește Viață” din curtea Spitalului Elias

„Vorbim de bine”: Podcasturile românești donează spațiu publicitar companiilor care ajută la ridicarea spitalului modular „Dăruiește Viață” din curtea Spitalului Elias

Vorbim de bine” este o inițativă prin care un grup de podcasteri români a decis, după o idee a lui Sergiu Floroaia, să-și unească forțele și vocile pentru a oferi expunere pro-bono tuturor companiilor care aleg să doneze pentru construcția spitalului modular destinat pacienților afectați de COVID-19, construit de asociația „Dăruiește Viață”. 

Toate sumele strânse vor fi folosite pentru ridicarea spitalului modular din curtea Spitalului Elias dar și pentru achiziția de aparatură medicală ori echipamente de protecție pentru cadrele medicale din toată țara.

Mecanismul este următorul: orice donație pentru Asociația „Dăruiește Viață” duce automat la obținerea „Certificatului de Donator” iar aparițiile în podcasturi se obțin prin completarea unui formular simplu.

Echivalența e stabilită la valoarea de 1.000 lei / moment în orice podcast participant la acțiune, la alegere, urmând echivalența 1.000 lei donați = 1.000 ascultări.

Inițiativa este susținută de Thinkdigital Podcasts Network care asigură suportul operațional și logistic al operațiunii.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Campanii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related