#stamacasa si facem bine la prima editie a Quiz-ului Caritabil Online Little People

#stamacasa si facem bine la prima editie a Quiz-ului Caritabil Online Little People

Quiz-ul Caritabil Little People organizat lună de lună reprezenta modalitatea perfectă în care ne întâlneam îndeaproape cu comunitățile care veneau în sprijinul activității noastre. 

Din păcate, planurile ne-au fost schimbate subit din cauza situației impuse de coronavirus. Singurul lucru însă pe care nu putem să-l încetăm, chiar și în această perioadă cât #stamacasa, este grija față de copiii, tinerii afectați de cancer și famiile acestora. 

 

 

Așa că ne-am adaptat și am mutat mult îndrăgitul Quiz Caritabil în online, cu scopul, de a strânge fonduri pentru a continua să oferim servicii esențiale copiilor afectați de cancer.

Prima ediție din 22 aprilie de la ora 19.00 va fi ocazia perfectă să ieșim din monotonie și să ne aducem aminte că în ciuda faptului că #stamacasa privați de activități și evenimente publice putem face o faptă bună. Întrebările vor fi adresate ca și până acum în limba engleză, de nimeni altul decât Shajjad Rizvi, în calitate de moderator al evenimentului.  

 

 

Donația fiecărui participant este una modică, de minim 3 euro, dar suntem recunoscători pentru orice donație, în această situație instabilă financiar. 

Se poate participa din orice colț al țării, folosind un telefon, tabletă sau computer conectat la internet.

Limita este de 500 de participanți, după care link-ul de înscriere va fi închis. 

Așa că iată ocazia perfectă de a face o faptă bună, mai ales acum în preajma Sarbătorilor Pascale în care gândurile noastre ar trebui să se îndrepte către cei care au cel mai mult nevoie de ajutor.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Campanii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related