Efectele adverse ale izolarii

Efectele adverse ale izolarii

“Doi metri”, “masca de protectie”, “nu atinge suprafetele”. Ia sa vedem, recunoaste cineva cliseele astea, dincolo de faptul ca au mai aparut prin niste filme din ultimii 10 ani? Ai ghiciiiiit! Este isteria din  jurul covidului si o buna raportare la felul in care lumea s-a imparit de mai multe ori in doua, in ultimele doua luni.

Intri pe usa la bancomat, persoana din fata ta se intoarce furioasa si te apostrofeaza ca te-ai bagat peste ea. Iar pe langa ea, vei mai gasi inca vreo 100 de comentaci pe retelele de distantare sociala, care sa-si impartaseasca experienta lor despre cum oamenii i-au inghesuit in autobuzele goale sau cum un nesimtit de bicclist si-a permis sa treaca la DOAR un metru de ei. Fantastic! Ca si reclama asta Bien Plus, care propune o relaxare inainte de termen. Ca tot suntem noi invatati cu raul cel mai mic, oare de data asta pe ce sa mergem, intre pastila si televizor?

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded