Toate mamele

Toate mamele

Cele care încep ziua cu yoga și pregătesc sandvișuri cu avocado la micul dejun sau cele care au tort de ciocolată la prânz, cele care fac lego și cele care citesc pe voci, cele care nu mai pot și cele care o iau de la capăt, cele obosite, cele care nu mai știu. Cele care răspund la întrebări chiar dacă sunt pe toaletă, cele care repară jucării în cadă și cele care mănâncă noaptea toată înghețata. Cele care plâng cu hohote și cele care se ascund în baie, cele curajoase, cele precaute. De oricâte feluri ar fi mamele, toate au un lucru în comun: își fac griji că nu e suficient. Toate iubesc mai mult decât ar fi crezut vreodată că pot să o facă. 

A fost Ziua Mamei în SUA și, anul acesta, câteva spoturi au ieșit din zâmbetul perfect și s-au dus mai departe, spre realitate. Acolo unde nu sunt doar jocuri perfecte și alergat cu soarele în păr, ci și îmbrățișat cu muci, urletele și strigăte cu ”te urăsc”. Acolo unde mamele învață să fie mai bune. În greșeli, lângă limitele omenești. 

În lunile de izolare, când presiunea a fost cu atât mai intensă, spoturile acestea vin ca niște mesaje necesare de încurajare.

MullenLowe, March for Moms:

Johnson & Johnson:

Microsoft, McCann Worldgroup-New York:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar



Branded


Related