Obiecte care au făcut istorie sunt expuse pasionaților la AFI Cotroceni

Obiecte care au făcut istorie sunt expuse pasionaților la AFI Cotroceni

În perioada 6 – 23 august, AFI Cotroceni, cel mai mare mall din România, va găzdui expoziția „Amintirile rămân cu tine, electronicele merg la reciclare”, organizată de Asociația Environ. Dacă ești nostalgic după produsele pe care le foloseai în adolescență sau îți dorești să descoperi obiectele pe care părinții sau bunicii tăi le foloseau, vino cu gașca să vizitați expoziția și să vă creați noi amintiri. 

Exponatele constau din produse electronice vechi precum magnetofonul Kashtan, frigiderul Fram sau mașina de spălat Albalux, dar și alte aparate care au marcat copilăria și adolescența generației Milennials și nu numai. Cei mai mici dintre vizitatori vor fi surprinși să descopere că tabletele omniprezente astăzi au fost precedate de jocuri precum Tetris sau Tamagochi, iar melodia preferată nu era la distanță de un search pe platformele de streaming, ci mai degrabă derulând o casetă la walkman.

 

„Într-o perioadă în care am fost nevoiți să ne orientăm tot mai mult către mediul online, este bine să ne reamintim că tehnologia nu a fost dintodeauna atât de accesibilă și indispensabilă precum a devenit astăzi. Aparatele electrice, device-urile de tot felul, au fost inventate să ne facă viața mai ușoară, să ne ofere mai mult timp liber și să ne aducă mai aproape de ceilalți. Când nu le mai putem folosi în aceste scopuri, trebuie să le trimitem către reciclare, acolo unde substanțele periculoase sunt neutralizate, iar materiile componente recuperate și refolosite la fabricarea altor produse”, a declarat Roxana Puia (director de marketing Environ).

 

Această expoziție face parte din campania „Relaxare all inclusive” lansată de AFI Cotroceni cu scopul de a oferi bucureștenilor experiențe de cumpărături, servicii și relaxare în condiții de maximă siguranță și este deschisă vizitatorilor mall-ului în fiecare zi, de luni până duminică, în intervalul orar 10:00 – 22:00, pe Sunset Boulevard.

 

„Ne bucurăm să găzduim această expoziție inedită cu obiecte pe care sperăm să le descopere cu mult entuziasm și cei născuți după anii ʼ90. Este o experiență inedită și invităm tinerii, deopotrivă nostalgicii care au trăit perioada respectivă să călătorescă în timp și să descopere mărci emblematice ale produselor de care îi leagă atâtea povești”, a declarat Silviu Chivereanu (Marketing Manager AFI Cotroceni).

Tematica expoziției „Amintirile rămân cu tine, electronicele merg la reciclare”   este inspirată din tendința românilor de a păstra aparatele electrice vechi, fie ele chiar și stricate. Potrivit unui studiu Dedalus, peste 35% dintre cetățeni păstrează în casă deșeurile electrice, lucru demonstrat și de ratele reduse de reciclare a DEEE-urilor, țara noastră aflându-se pe ultimul loc în UE, conform Eurostat.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related