GoTech World, evenimentul de referință al profesioniștilor interesați de digitalizare se desfășoară exclusiv online pe 11-12 noiembrie

GoTech World, evenimentul de referință al profesioniștilor interesați de digitalizare se desfășoară exclusiv online pe 11-12 noiembrie

GoTech World (anterior denumit Internet & Mobile World), un manifesto al digitalizării adresat întregului ecosistem de business din Europa Centrală și de Est, are loc și anul acesta, însă online. Datorită evoluției negative a virusului COVID 19 din ultimele luni, evenimentul de business al anului, GoTech World, este transpus în online pe 11 și 12 noiembrie.

Pentru cea de-a noua ediție, organizatorii estimează peste 15.000 de participanți la toate cele 8 track-uri de conținut din cadrul evenimentului, peste 80 de speakeri internaționali și locali și peste 100 de parteneri în zona expozițională.

Agenda GoTech World 2020 - The New Reality vine cu schimbări anul acesta. Astfel că, pe lângă Main Stage, Digital Marketing, IT Ops, Security și Java, se adaugă noi track-uri de conținut: Retail & E-Commerce Stage, DevOps Stage și Demo Stage. Unul dintre obiectivele evenimentului cunoscut deja ca fiind "casa economiei digitale din Europa Centrală și de Est" este atragerea unei audiențe internaționale.

GoTech World 2020 - The New Reality are cea mai amplă expoziție virtuală din România, care este împărțită în funcție de zonele specifice de interes, precum: Business Software & Cloud, Infrastructure & Cybersecurity, Digital Marketing, Ecommerce & Retail, DEV Area și Devices & IoT. Standurile sunt randate 3D, includ un chat interactiv și un sistem de întâlniri video prin intermediul căruia participanții pot interacționa pe tot parcursul evenimentului și pot crea noi legături de business.

Raj Samani, Chief Scientist la McAfee, Tim Mueller, Manager Business Development Worldwide la FedEx și Andy Peart, Chief Marketing & Strategy Officer la Artificial Solutions, sunt primii speakeri internaționali confirmați la GoTech World 2020 - The New Reality.

Raj, care susține un keynote speech la Security Stage, este un important expert internațional în domeniul criminalității informatice și este consilier  special la Centrul European de Informare Criminalistică (EC3 / EUROPOL).
Tim, pe de altă parte, susține o prezentare în cadrul scenei de Retail & E-Commerce, unde vorbește despre tehnologie, branding și dezvoltare, factori care din perspectiva sa duc la transformarea mediului de afaceri.
Andy are peste 25 de ani de experiență strategică și de marketing în sectorul IT și AI, a ajutat la construirea mai multor companii, iar în noiembrie susține un speech la Main Stage.

"În noiembrie, la GoTech World ne propunem să dezbatem subiectul anului: The New Reality - digitalizarea, care în contextul pandemiei, mai mult ca oricând, nu mai suportă amânare. La ediția precedentă, unul dintre obiectivele noastre a fost accelerarea strategică a digitalizării mediului de business prin resursele relevante pe care le aducem în cadrul evenimentului, iar acum ne aflăm într-un punct critic pentru orice business. Realitatea din prezent ne demonstrează că este absolut necesar ca mediul de business dar și cel public să-și regândească strategiile și să folosească tot mai mult soluții tech care să le permită continuarea activității remote și în condiții sigure.

Formatul de anul acesta permite participarea unui număr mai mare de profesioniști, inclusiv din afara României. Noua scenă de demo-uri reprezintă unul dintre elementele care apar pentru prima dată la GoTech World. Aici toți participanții vor putea vedea live cum funcționează soluțiile tech B2B. Retail & E-Commerce Stage și DevOps Stage sunt și ele noutăți pentru eveniment. Alegerea scenei de Retail & ECommerce a fost una naturală, având în vedere schimbările care au avut loc în această industrie din cauza pandemiei. DevOps este un fenomen care a luat amploare în mediul IT în ultimii ani, motiv pentru care am decis să ne îndreptăm atenția și în această direcție.", a declarat Alexandru Maxineanu (Project Manager, GoTech World).

 

Accesul la GoTech World 2020 - The New Reality se face prin înregistrarea pe online.gotech.world de unde persoanele interesate își pot achizitiona bilete la eveniment

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related