În vremuri de distanțare socială, Mercedes-Benz România și Tempo Advertising reușesc să creeze experiențe memorabile

În vremuri de distanțare socială, Mercedes-Benz România și Tempo Advertising reușesc să creeze experiențe memorabile

În noul normal despre care vorbește toată lumea este foarte greu pentru un brand să creeze experiențe memorabile. Lipsa festivalurilor și a evenimentelor ne-a obligat să ne regândim strategia și să găsim noi modalități de interacționare cu publicul. Am trecut peste noapte de la evenimente cu mii de oameni, la evenimente cu maximum 10 participanți. De la activări care ne uneau mai mult ca oricând, la activări online sau la distanță.

Însă chiar și așa, într-un an în care toate planurile au picat, Mercedes-Benz România și Tempo Advertising au reușit să le ofere oamenilor un spațiu de siguranță în drumul spre noua normalitate.

Vara a început cu Gala Premiilor Gopo, eveniment ce a marcat debutul parteneriatului cu Mercedes-Benz România. A fost o seară reușită, cu distanțare socială și măsuri de siguranță, unde am sărbătorit alături de cinefili și actori excelența în filmul românesc.

A urmat TIFF, unde 10 invitați au testat puterea, în toate formele ei, într-o experiență off-road pe dealurile Clujului la volanul celor mai noi SUV-uri. Au vizionat filme care le-au reamintit ce frumoasă e Italia și s-au bucurat de reîntâlnirea cu ambasadorii Mercedes-Benz România. Parteneriatul dintre Mercedes-Benz România și TIFF continuă de 14 ani, Mercedes-Benz fiind Mașina Oficială a festivalului iubitorilor de film.

Ultimul eveniment al verii a fost lansarea celor mai noi modele din familia Mercedes-Benz: Clasa E, GLE Coupé și GLE SUV. Un eveniment ca înainte de pandemie, dar cu restricții de distanțare și măsuri de siguranță.

Două zile pline în care Mercedes-Benz a redefinit experiența condusului și a cucerit Delta Dunării cu noile modele.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related