10 ani de Sun Plaza cu extra momente inspirate din viitor

10 ani de Sun Plaza cu extra momente inspirate din viitor
  • În perioada 24 septembrie 13 octombrie vizitatorii Sun Plaza se vor îmbarca într-o călătorie în viitor ghidați de instalațiile imersive special amenajate atât în exteriorul, cât și în interiorul centrului comercial
  • Pasajul de acces la metrou se transformă într-o galerie de artă prin intermediul lucrărilor realizate de artiștii Visual Playground 
  • Cu ocazia aniversării, Sun Plaza oferă vizitatorilor 10.000 de euro și multe alte premii

Dacă primii 10 ani au fost „un pic altfel”, Centrul Comericial Sun Plaza invită vizitatorii să-și imagineze la ceas aniversar cum va fi peste alți 10 ani. Pornind de la conceptul „Lumea peste 10”, Sun Plaza provoacă vizitatorii să călătorească în viitor, să-și imagineze și să experimenteze prin intermediul tehnologiei și a instalațiilor artistice cum va arăta universul pe care-l cunosc.

Șapte instalații imersive vor construi circuitul imaginar în perioada 24 septembrie – 13 octombrie, începând cu principalele puncte de acces în Sun Plaza și continuând cu diverse zone din centrul comercial.

După startul marcat printr-un totem 3D aflat la intrare, pictat de artiștii comunității VisualPlayground, vor urma instalații tematice distincte care vor construi experiența pas cu pas. Vor asculta cum sună viitorul prin vocile unor romancieri, eseiști și jurnaliști din redacția Vice România, în cadrul unei instalații audio care va aduce povești inedite. Urmează apoi să vadă realitatea culturală, socială, politică și sportivă a anului 2030 într-un ziar din viitor.

Poate că în viitor călătoriile printre stele vor fi mai accesibile, însă până atunci Sun Plaza oferă curioșilor posibilitatea să le exerseze. Într-o cameră senzorială cu pereți și tavan din oglinzi oricine se va putea simți ca într-o călătorie în spațiu. Iar cei care vor să-și lase un mesaj pentru viitor îl pot înregistra și trimite din cabina telefonică special amenajată.

Și copiii sunt invitați să-și dea frâu liber imaginației. Într-o căsuță dedicată aceștia vor desena viitorul, visurile lor urmând să fie transpuse într-un filmuleț creativ.

Toate activitățile se vor desfășura cu respectarea măsurilor de siguranță, în zonele instalațiilor care necesită interacțiune fiind permis doar un flux controlat de vizitatori. Participarea este gratuită.

 

Extra experiență prin artă

După intervenția artistică realizată în zona pasajului care leagă centrul comercial Sun Plaza de stația de metrou de către artistul austriac Peter Kogler în 2018, prin intermediul artei Sun Plaza aduce, cu ocazia aniversării de 10 ani, o extra experiență, transformând acest pasaj în galerie de artă. În cadrul proiectului vor putea fi văzute lucrările artiștilor Diana Grigore, Andrasz Ferenczy, Alina Bohoru, Sorina Vazelina, Simina Popescu, Lidia Macovei, membri Visual Playground. Comunitatea Visual Playground cuprinde, prin intermediul creatorilor săi, o școală de ilustrație și design grafic, precum și o platformă educațională alternativă care-și propune să dezvolte comunitatea de artiști vizuali din țară.

 

Extra momente și premii aniversare

10 ani de Sun Plaza aduc premii aniversare. Vizitatorii se pot înscrie în cursa pentru premiul cel mare de 10.000 euro sau unul dintre gadgeturile inspirate din viitor. Acestea se acordă prin tragere la sorți la cumpărături de minimum 300 de lei de la oricare dintre magazinele din Sun Plaza, pe unul sau mai multe bonuri depuse la Info Point. 

Parteneri: ASUS, Nestle, Magazin GSM, Trust Gaming, Vice

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related