Drepturi egale, venituri duble

Drepturi egale, venituri duble

Toate reclamele sunt niște metafore. Și fiecare le interpretează cum vrea. De aceea este nevoie de un deznodământ care să ne lumineze. Cu el începem. Pentru ca cei veniți în regiunea scandinavă din alte țări să nu fie expuși riscului de a fi plătiți insuficient, Consiliul Norvegian pentru Muncă a pornit o campanie de informare a lucrătorilor străini cu privire la drepturile lor și cu un filmuleț produs de Bacon și agenția GK Nordic.

Au abordat problema cu umor, ca să nu dramatizeze. Chiar și așa, e multă dramă în ochii personajelor care nu au două ceasuri pe-o mână, care nu beau din două căini concomitent și care nu conduc două mașini sau biciclete odată. Nu, nu e vreo aluzie la arca lui Noe, nu de asta lucrurile au perechi. Vasăzică, muncitorii simpli, veniți de pe alte meleaguri, își pot dubla câștigurile, dacă și-ar cunoaște drepturile. Tot ce trebuie să facă este să acceseze Knowyourrights.no. Acolo pot găsi informații în norvegiană, engleză, bulgară, estonă, lituaniană, română și rusă.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded