Copiii romani de pretutindeni sarbatoresc Ziua Nationala a Romaniei

Copiii romani de pretutindeni sarbatoresc Ziua Nationala a Romaniei

Ziua Romaniei este o sarbatoare a bucuriei atunci cand copiii si parintii romani se aduna de prin toate colturile lumii sa cante si sa joace romaneste, sa fie impreuna sufleteste si online, la evenimentul organizat de Asociatia Parintilor Isteti, cu sprijinul Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Romanii de Pretutindeni, in parteneriat cu Itsy Bitsy si comunitatea Repatriot.

Copiii romani de pretudindeni sarbatoresc Ziua Nationala a Romaniei intr-un maraton al bucuriei de 8 ore de joaca interactiva, transmisa on-line si radio. Pe 1 Decembrie, de la ora 14:00 pana la ora 22:00 – ora Romaniei, se incinge petrecerea romaneasca alaturi de Leon Magdan – Profesorul de joaca si toti SuperEroii Itsy Bitsy, cu muzica, jocuri, ghicitori si povesti romanesti. Vom afla ca avem multe motive de iubire pentru tara, vom impartasi fiecare lucrurile si oamenii care ne fac mandri ca suntem romani.

Mesajele de iubire pentru tara se vor tine lant in zi de sarbatoare si vor fi transmise din inimi de romani atat de catre copiii din tara, cat si de la cei care locuiesc acum in tarile Uniunii Europene, Canada sau SUA. Si vedetele preferate de familii vor intra intr-o leapsa a urarilor pentru Romania si vom afla ce ureaza tarii Smiley, Andreea Marin, Nicu Alifantis, Ivan Patzaichin si multi altii.

A fi roman nu inseamna doar sa traiesti pe plaiurile Romaniei, iubirea de tara, nu inseamna doar viata de zi cu zi din tara, inseamna radacini care nu se schimba, oriunde te poarta viata si la orice varsta, inseamna graiul bunicilor si cea mai gustoasa mancare care iti aminteste de copilarie. De aceea s-a nascut marea sarbatoare a copiilor, care invata cu bucurie copiii sa pastreze vie legatura cu tara din care au rasarit, chiar daca acum isi poarta pasii pe alte plaiuri.

Evenimentul interactiv va fi transmis video, in direct, pe itsybitsy.ro si pe Facebook Itsy Bitsy, astfel ca romanii de pretutindeni vor putea participa activ la sarbatoarea Zilei Nationale.

Repere din programul evenimentului interactiv:

14:00 – SuperEroii Itsy Bitsy si Profesorul de Joaca Leon Magdan dau startul petrecerii cu jocuri, muzica, urari si povesti romanesti
14:25 – „Calatorie de poveste”cu SuperZapa
15:10 – „Joaca, Joaca romaneste”cu Itsy si Bitsy
15:50 – „Vacanta in Romania” cu Spark
16:30 – „Cine a fost mai intai?” cu Spinner
17:10 – „Portrete mici de oameni mari” cu Profesorul de Joaca
18:00 – „Unirea in bucate” cu SuperZapa
18:40 – „Jocurile copilariei” cu Itsy si Bitsy
19:40 – „Ghiceste animalul sau planta” cu Spark
20:20 – „Hai, Romania!” cu Spinner
21:00 – „Construim si dainuim!” cu Profesorul de Joaca
21:40 - Moment final cu Itsy, Bitsy, SuperZapa, Spinner, Spark si Leon Magdan, cu muzica, urari si povesti romanesti

*Continutul acestui comunicat nu reprezinta pozitia oficiala a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Romanii de Pretutindeni.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Subiecte

SectiuneBranded


Related