Colgate-Palmolive - 200 ani de experienta, 200 ani de zambet

Colgate - Palmolive a aniversat in acest week-end 200 ani de la infiintare. Cei aproximativ 200 de angajati ai companiei au sarbatorit la Poiana Brasov 2 secole de istorie Colgate - Palmolive.

Infiintata in anul 1806 de catre William Colgate, compania si-a inceput activitatea in New York producand sapunuri, apret si lumanari. Inca din primii ani de la infiintare, William Colgate a intrat imediat in atentia publicului, oferind consumatorilor produse de calitate la preturi foarte bune, pe care le livra la domiciliu. De altfel, aceasta metoda inovativa de marketing i-a adus lui William Colgate un plus de incredere in randul consumatorilor. Incepand cu anul 1860, William Colgate achizitioneaza uleiuri aromatice si esente speciale pentru a produce parfum, sapun de toaleta si pudra de talc parfumata. In 1866, Colgate introduce pentru prima data esenta de parfum in cadrul procesului de fabricatie, oferind astfel sapunuri de toaleta parfumate. In 1860, produsele Colgate au fost descrise de catre doamna Abraham Lincoln ca fiind "excelente", intr-o scrisoare pe care a trimis-o personal lui William Colgate.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related