Noua sticla URSUS Premium - ne place si mai mult!

URSUS Premium lanseaza spotul TV pentru noua sticla verde. Spotul sustine campania de premiumizare a berii URSUS Premium si comunica conceptul care a stat la baza adoptarii noului design.

"De ce ai schimba de bunavoie un lucru care iti place? Pentru ca intotdeauna cauti ceva care sa iti placa si mai mult. Este premisa perfecta pentru schimbarea facuta de URSUS si pusa in valoare de un concept creativ care vorbeste despre dorinta fireasca de a incerca mereu ceva mai bun, fie ca este vorba de senzatii, de pasiuni sau de...o sticla de bere", declara Cezar Dumitru, Senior Manager URSUS.

Un pescar care prinde rasaritul soarelui pe lac traieste momente minunate. Dar, cand acelasi personaj pescuieste in mare, de pe un iacht elegant, fiind insotit de iubita sa, senzatia va creste in intensitate si se va imbogati. Un calaret intr-un decor de vis, care se bucura de sentimentul libertatii totale, isi va imbogati experienta schimband calul cu o motocicleta puternica. Placerea cu care alt personaj isi ingrijeste acvariul cu pesti exotici este alimentata de o adevarata pasiune. Dar experienta de a patrunde intr-o lume subacvatica, incredibil de frumoasa, se va transforma pentru el intr-o placere mult mai mare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Pozitii

Sectiune



Branded


Related