THINKDIGITAL susține anul acesta categoria INVESTIGAȚII din cadrul Galei SUPERSCRIERI

THINKDIGITAL susține anul acesta categoria INVESTIGAȚII din cadrul Galei SUPERSCRIERI

Premiile SUPERSCRIERI, organizate de Fundația „Friends for Friends”, au ajuns la a 10-a ediție. Categoriile premiate anul acesta vor fi Opinie, Portret, Reportaj, Investigație, Video Jurnalism și Foto Jurnalism.

Puteți vota și pentru premiul publicului, până pe 12 aprilie.

Începând cu acest an, THINKDIGITAL este partenerul categoriei INVESTIGAȚII, categorie care premiază performanța celor care își asumă riscuri majore și abordează un gen de presă extrem de dificil.

Paradoxal, este și cel mai ocolit stil jurnalistic, când vine vorba de parteneriate și campanii publicitare, într-un ecosistem de comunicare care pune, deocamdată, un accent prea mare pe asocierea cu teme comode, pe cantitate și audiențe largi, obținute prin mijloace facile gen click bait, senzaționalism sau, uneori, chiar fake news.

Iată care sunt investigațiile nominalizate în acest an:

Câștigătorii vor fi anunțați în cadrul Galei SUPERSCRIERI care va avea loc în 19 aprilie începând cu ora 19:00. Puteți susține jurnalismul de calitate donând pentru acest proiect.

 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related