Au început înscrierile pentru Perpetuum

Au început înscrierile pentru Perpetuum

Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare București (LSAC) organizează în weekendul 29-30 mai 2021 concursul de inginerie Perpetuum. Acesta va avea loc în mediul online. Premiile competiției vor veni anul acesta din partea firmelor Luxoft și Adswizz.

Aflat la cea de-a cincea ediție, Perpetuum este dedicat tuturor studenților pasionați de domeniul ingineriei. Aceștia au ocazia să implementeze propriul proiect funcțional cu ajutorul plăcuțelor de dezvoltare, într-un interval de o lună, și să își îmbogățească cunoștințele ce îmbină hardware-ul cu software-ul, totul într-un mediu competițional cu premii puse în joc.

În cadrul competiției vor exista 3 categorii în care concurenții își pot înscrie proiectele, în funcție de stadiul acestora: From Zero to Hero (pentru proiecte aflate la nivel de idee), Rising Star (dedicată proiectelor în curs de implementare) și Hall of Fame (destinată proiectelor finalizate cu concepte creative). Concurenții vor trebui să aleagă categoria în care doresc să participe individual.

Participarea la eveniment se realizează pe bază de înscriere. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related