The open doors of our factory

The open doors of our factory

ASER te invită să iei parte la cea de-a treia ediție a evenimentului TrendIn! Te așteptăm în mediul online, pe 19-20 mai să afli despre branding, cât și despre e-commerce direct de la specialiști în domeniu, care sunt pregătiți să îți vorbească despre experiența personală.

 

Start the branding manufacturing

În prima zi, Roxana Hurducaș te va întâmpina în primul sector al fabricii: brandingul, vorbind despre experiența personală, de ce este important brandingul, cât și despre procesul acestuia. Totodată, ți-am pregătit mai mulți speakeri cu care poți interacționa precum Cătălin Armeanu și Anabela Luca care îți vor împărtăși poveștile lor de succes, dar și tips&tricks în domeniul brandingului.

 

Find the process behind e-commerce

În a doua zi, Alex Cernățescu va deschide sectorul e-commerce-ului, unde va vorbi despre avantajele și dezavantajele acestuia, cât și despre platformele e-commerce. De asemenea, vei avea ocazia să auzi experiența personală a lui Cosmin Nastasa, a Ralucăi Radu și mulți alții. Pe parcursul celor două zile vei putea să le pui întrebări, reușind astfel să îți răspundă la curiozitățile tale legate de lumea marketing-ului.

Grăbește-te și înscrie-te până în data de 19 mai! Vino să descoperi noutăți despre branding și e-commerce. 

Asociația Studenților Economiști din România este un ONG care dezvoltă personal și profesional studenți din SNSPA, ASE și UB. Sunt cunoscuți drept tinerii care au adus și aduc, în continuare, impact în mediul economic românesc.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related