MONO.future // MONOMER: Future Prospects About Old Habits

MONO.future // MONOMER: Future Prospects About Old Habits

Joi, 24 iunie, începând cu ora 18:00, la Centrul Național al Dansului București (CNDB) are loc MONO.future, un eveniment imersiv curatoriat de echipa proiectului MONOMER: Future Prospects About Old Habits.

MONO.future este un dar din viitor către trecut, cu scopul de a înțelege mai bine prezentul.

Când suntem împreună putem crea și imagina o nouă versiune a noastră, în care ne confruntăm împreună fricile. Ne putem sprijini unul pe altul cu ajutorul mișcărilor corpurilor noastre. Nu e doar mișcarea cea care ne modifică constant: suntem minte, corp și suflet, mereu în continuă transformare, depășindu-ne constant limitele proprii și colective.

MONO.future este un eveniment imersiv, în care viitorul are nevoie de corpul tău!

Concept: Alina Tofan
Live act music: Shokima, FilipLongfellow
Performers: Alina Tofan, Vlad Benescu
New media artists: Alexandru Claudiu Maxim, Vlad Grigore, Ioana Buraga
Comunicare vizuală & PR: Ioana Buraga
Artist fotograf: Georgiana Vlahbei

Evenimentul face parte din proiectul cultural MONOMER: Future prospects about old habits, un proiect de investigație coregrafică a corpului în perioada de lockdown. Proiectul este derulat de Asociația Macaia și co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related