NOMVD anunta inca doua petreceri cu DJ TENNIS si THE HACKER

NOMVD anunta inca doua petreceri cu DJ TENNIS si THE HACKER

NOMVD a anuntat inca doua evenimente din seria de de partyuri de muzica electronica cu petreceri programate pentru luna septembrie la Constanta (Mamaia Nord) si Iasi, ce ii vor avea headlineri pe DJ TENNIS si THE HACKER.

NOMVD isi face debutul pe 28 august, la Combinatul Fondului Plastic din Bucuresti, cu Palms Trax (unul dintre cei mai apreciati DJ la festivalul Dekmantel, gazda emisiunii radioului NTS “Cooking with Palms Trax”, rezident al clubului virtual GTA si rezident al multor alte cluburi din Europa), Man Power (house, techno, Italo, disco, post-punk, new wave si nu numai, fondator al casei de discuri Me Me Me), Mehmet Aslan (gazda emisiunii radio “Music for Books”, cu inclinatii catre imnuri folk traditionale imbinate impecabil cu muzica electronica moderna) si Eddie Lanzat (rezident Club Control, cu piese lansate sub labeluri precum Dogs & Vultures, Nein Records and Emerald si Doreen Recordings).

Al doilea eveniment este programat pentru 3 septembrie, in Mamaia, la Form Beach, cu un lineup care ii va include pe DJ TENNIS (manager de turneu de trupa punk rock, bucatar profesionist si acum DJ si producator de success, care mixeaza de la disco la techno si de la house la funk, fondator si A&R al casei de discuri Life and Death), Capablanca (C.P.I./ Discos, DJ carismatic si eclectic, producator si fondator al casei de discuri Discos Capablanca) si Gemini Brothers (ritmurile, liniile de bass si sunetele complexe si intense sunt motivele pentru care au scos piese la case de discuri legendare ca Moodmusic, Skint/BMG, Eskimo, or Miami’s Bad Barbie). Un al patrulea DJ va fi adaugat in lineup curand.

Ultimul eveniment din seria NOMVD a acestui an va avea loc pe 17 septembrie, la Iasi, la The Secret. Lineupul de inchidere a seriei va include The Hacker (DJ legendar trecut prin faze de Techno, EBM, Sci-FI Electro si New Wave, dar probabil cel mai cunoscut de public ca principalul fondator al Electroclash-ului), Kosta (cu o cariera de aproape 20 de ani, e prezent in industrie la o multitudine de festivaluri si cluburi cu un spectru larg de muzica de la funk, disco, afro house, la house si dark disco) si Alexandru Jijian (realizator de show-uri radio show si iubitor de muzica electronica, a impartit scena cu nume ca Jeff Mills, Miss Kittin, Marcel Dettmann, Nina Kraviz, Apparat, Chris Liebing). Un al patrulea DJ se va alatura lineup-ului din Iasi curand.

Petrecerile au in spate un scenariu post-apocaliptic, cu artisti de muzica electronica, decor custom-made si dansatori costumati care vor anima atmosfera.

Evenimente 18+  // Program: 16:00 – 02:00

 

BILETE:

Biletele pentru evenimentele NOMVD pot fi achizitionate de pe IaBilet: BucurestiMamaia Nord (Constanta)Iasi.

 

REGULAMENT DE ACCES:

Intrarea la eveniment se face in baza regulamentului organizatorului si include respectarea tuturor restrictiilor si ale posibilelor conditii suplimentare impuse de autoritatile locale la momentul desfasurarii evenimentului.

Participantii la eveniment trebuie sa detina un bilet de intrare valid pentru a li se permite accesul in incinta evenimentului. Un bilet confera acces pentru o singura persoana.

Cu scopul de a asigura sanatatea si siguranta participantilor, a staffului si a artistilor, seria de evenimente NOMVD va avea loc in aer liber si cu respectarea masurilor legale locale impuse de autoritati la data desfasurarii evenimentelor. Organizatorul isi rezerva dreptul de a impune oricare sau toate dintre masurile urmatoare pentru participanti: prezentarea dovezii vaccinarii si/ sau dovezii testarii si/ sau dovezii prezentei anticorpilor pentru SARS-CoV2, pastrarea distantei sociale fata de alti participanti, minimizarea aglomerarii de oameni prin acceptarea sosirii la locatie la orele comunicate si purtarea mastii in spatiile comune (bar, toalete etc.).

Mai multe detalii privind regulamentul de acces vor fi comunicate in zilele din apropierea evenimentelor. Cumparatorilor de bilet li se recomanda consultarea platformelor social media NOMVD, precum si a siteurilor si paginilor de social media ale platformelor de ticketing partenere, inainte de participarea la eveniment.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related