Program și regulament de acces pentru evenimentul NOMVD @ Combinatul Fondului Plastic, București

Program și regulament de acces pentru evenimentul NOMVD @ Combinatul Fondului Plastic, București

Prima petrecere din seria de partyuri de muzică electronică NOMVD are loc sâmbăta aceasta, pe 28 august, în București, la Combinatul Fondului Plastic (combinat.ro, Băiculești 29), într-un decor post apocaliptic, cu PALMS TRAX, MAN POWER, MEHMET ASLAN și EDDIE LANZAT. Accesul se face începând cu ora 16:00.

Program: 16:00 – 02:00

 

Bilete:

Biletele se pot achiziționa de pe IaBilet.ro, iar prețul unui bilet este de 75 de lei, atât online, cât și la intrare, până la ora 20:00.

Începând cu ora 20:00, biletele vor costa 90 de lei, atât online, cât și la intrare.

Organizatorii încurajează participanții să își achiziționeze biletele online, pentru a minimiza timpul petrecut la accesul în locație.

 

Informații SARS-CoV-2:

Potrivit legislației în vigoare, accesul în incintă și participarea la eveniment sunt permise doar pentru:

  • persoanele care pot dovedi că sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 24 de ore;
  • persoanele care pot dovedi că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioare confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

*Documentația doveditoare trebuie să fie eliberată de laboratoare medicale acreditate.

Pentru cei dintre voi care nu bifează niciuna dintre variantele de mai sus și sunt dispuși să se testeze, la intrare va exista un punct de testare rapidă, în ziua evenimentului (sâmbătă, 28 august), între 16:00 și 24:00, organizat împreună cu Spard Team.

 

Cum se face testarea rapidă la locație:

  • Spard Team va pune la dispoziție un cod QR la punctul de testare de la intrarea în eveniment; deținătorii unui bilet de acces care doresc să se testeze trebuie să scaneze codul QR, care îi va duce la un formular online pe care trebuie să îl completeze; va rugăm să va asigurați că aveți asupra voastră cartea de identitate sau pașaportul;
  • Prețul unui test rapid antigen pentru depistarea virusului SARS-CoV-2 este 30 de lei și trebuie plătit de participantul la eveniment, doar cu NUMERAR;
  • Echipa medicală Spard Team va recolta apoi probe cu ajutorul unui exudat nazofaringian;
  • Rezultatele testului vor fi eliberate în aproximativ 10 minute de la recoltarea probei, iar deținătorii unui bilet care vor primi un rezultat negativ al testului vor putea apoi să se îndrepte către poartă de intrare în eveniment, unde trebuie să prezinte rezultatul negativ al testului și biletul de acces, pentru validare.

Intrarea la eveniment va fi permisă doar prin zona de acces indicată, în baza unui bilet de acces valid, care va fi înlocuit cu o brățară. Un singur bilet permite accesul pentru o singură persoană, o singură dată. Participanții trebuie să aibă brățară la mâna, biletul de acces și un document de identificare (carte de identitate sau pașaport) asupra lor, pe tot parcursul evenimentului,

Cumpărătorul biletului, prin achiziționarea biletului respectiv, este de acord cu termenii și condițiile impuse de organizator și se obligă să se supună măsurilor impuse de legislația locală în vigoare de la momentul desfășurării evenimentului, precum și regulamentului de acces comunicat de organizator la momentul punerii în vânzare a biletelor, înainte de eveniment și în timpul desfășurării evenimentului, precum și în perimetrul locației unde are loc evenimentul.

Pentru sănătatea și siguranța tuturor participanților, NOMVD se va desfășura în aer liber și este organizat în conformitate cu legislația locală în vigoare. Organizatorii le recomandă participanților să vină din timp la eveniment, însă nu înainte de ora deschiderii oficiale a porților de acces, menționată mai sus. Astfel, se va evita aglomerarea zonelor de acces, iar timpul de așteptare va fi redus.

Organizatorii recomandă participanților ca, odată intrați în spațiul de eveniment, să localizeze cea mai apropiată ieșire de urgență.

NOMVD este un eveniment +18, iar accesul pentru persoanele care nu au împlinit vârsta de 18 ani nu este permis.

 

Achiziționarea băuturilor și produselor alimentare:

În incinta perimetrului Combinatului Fondului Plastic participanții la eveniment vor avea posibilitatea de a achiziționa băuturi răcoritoare, apă, bere, long drinks și shots de la bar.

Produsele vor putea fi procurate cu numerar sau card bancar.

Nu vor exista produse alimentare la locație.

 

În zona evenimentului NU VA FI PERMIS accesul cu:

  • băuturi achiziționate din afara perimetrului locației;
  • sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, doze de aluminiu, conserve;
  • artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, lasere;
  • materiale periculoase sau interzise, explozivi, droguri;
  • obiecte ascuțite, grele, confecționate din sticlă, metal sau orice alte obiecte care ar putea fi periculoase pentru alți participanți;
  • scaune;
  • arme, lanțuri, precum și încălțăminte, îmbrăcăminte sau bagaje care prezintă elemente dure, ce ar putea pune în pericol sănătatea participanților în cazul în care, din accident, ar veni în contact cu ele;
  • umbrele;
  • animale;
  • rucsacuri, bagaje voluminoase mai mari decât o coală A4;
  • selfie stick-uri, aparate foto profesionale, aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro.

 

În zona de eveniment VA FI PERMIS accesul cu:

  • aparate de fotografiat compacte;
  • brichete;
  • medicamente (orice astfel de produse sunt permise doar dacă sunt însoțite de rețetă, scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia, cu maximum o doză zilnică), insulină, spray inhalator pentru astm.

 

Alte informații generale:

Înregistrarea de orice fel a showului (exceptând acreditarile oferite de organizator în acest scop) este strict interzisă. Organizatorul evenimentului poate confisca orice aparat de înregistrare audio-video folosit astfel, deținut de participanțîi la eveniment.

În timpul spectacolului este posibil să se folosească lumini stroboscop, care pot dauna persoanelor cu epilepsie fotosensibilă.

Tichetul de acces nu poate fi înlocuit dacă este pierdut, furat sau distrus și este valabil pentru o singură intrare, pentru o singură persoană.

Tichetul de acces nu poate fi vândut sau reprodus, reproducerea tichetelor de acces fiind ilegală.

Organizatorul își rezervă dreptul de a folosi fotografii și inregistrări video cu participanțîi la eveniment în scop promoțional. Prin participarea la eveniment, participanții la eveniment cedează toate drepturile pentru fotografii și inregistrări realizate în timpul concertului.

Următoarele două petreceri NOMVD de anul acesta vor avea loc pe 3 septembrie la Constanța (la Form Beach din Mamaia Nord) și pe 17 septembrie la Iași, la The Secret și îi vor avea în lineup pe DJ TENNIS, SASCHA FUNKE, CAPABLANCA, GEMINI BROTHERS, THE HACKER, TAMA SUMO, ALEXANDRU JIJIAN și KOSTA.

Un eveniment powered by George – Primul banking inteligent.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related