Normalitatea dinainte de “păstrați distanța!”

Normalitatea dinainte de “păstrați distanța!”

Aglomerația din cluburi, trupuri mișcându-se milimetric unele de altele, atingeri neprevăzute, vorbitul față în față cu oameni necunoscuți. Sunt lucrurile care alcătuiau în trecut normalitatea unei ieșiri în oraș cu prietenii. Normalitate pe care pandemia a furat-o, obligându-ne pe noi să ne adaptăm la situație. Dar oricât de mult timp a trecut, nu am uitat cum se simte să trăiești momentul. 

 

Campania creată de agenția Mutant pentru postul de radio german StuBru se simte ca o celebrabre a tuturor momentelor pe care le-am trecut cu vederea în trecut, de la atingeri neintenționate în contexte incomode până la sărutări furate pe ringul de dans. În cele trei clipuri scurte din seria Missed You Stranger, imaginile par scoase din filmul “Climax” a lui Gaspar Noé, cu lumini obscure și timpul care pare să se scurgă în slo-mo. Chiar dacă pe alocuri spoturile par inconfortabil de privit, cred că sunt o mărturisire vizuală sinceră a gândurilor care ne-au încercat în perioada asta. E speranța care ne face să keep going, să ne imaginăm un viitor în care povestea asta va fi prea departe de noi și apropierea fizică nu va mai fi o amenințare pentru sănătate. E o campanie curajoasă și foarte potrivită pentru un post de radio care are drept target principal persoane tinere, entuziasmate de reîntoarcerea la normalitatea unde petrecerile erau a daily practice.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related