Marea adaptare. Începuturile

Marea adaptare. Începuturile
  • Profesii, domenii, societate. Cine s-a adaptat în pandemie și cum a reușit?
  • Ce modificări au loc în societate- comportament, spațiu, mediul digital
  • Forme și conținut în mass Media și Comunicare

Eveniment Cronicari Digitali, transmis LIVE pe 11-12 decembrie 2021

Suntem happy să anunțăm și să vă invităm la evenimentul tip Masterclasses „Marea adaptare. Începuturile”, din 11-12 decembrie.

De ce l-am numit așa? Pentru că ediția de anul acesta este despre un carusel. Carusel de emoții și de stări. Pandemia a scos din noi sentimente pe care nici nu știam că le avem. Și bune, și rele. Imaginează-ți un carusel compartimentat în reziliență, adaptare, recalibrare, în presiune și zâmbete de supraviețuitori obosiți, în dezolare și încredere. Și iar de la capăt. Iar muzica e când rock, când simfonică. Și iar de la capăt.

Acesta a fost motivul pentru care, anul acesta, am ales „să vorbim într-o cameră întunecată despre luminile care s-au aprins”. Profesii, domenii, societate. Cine s-a adaptat și cum a reușit?

Ce am înțeles până acum, ce am reușit să facem, cu ce ne luptăm pentru a trece peste. Fiecare om care găsește resurse să se adapteze, fiecare domeniu care își recroiește drumul, se grupează treptat într-o societate care reîncepe să funcționeze.

Povestim cu peste 20 de vorbitori cu experiență, de la creatori de conținut, freelancers, medici, profesori, antropologi, scriitori, economiști, jurnaliști, specialiști în comunicare, despre reinventarea profesională, redescoperirea personală, adaptarea asta abia la început și influența socială, dar și despre forme și conținut în Mass Media și Comunicare. Timp de două zile, discuțiile și dezbaterilor vor fi grupate în 6 paneluri.

Am zis deja că veți vedea oameni faini, dar vă mai dăm 2, 3 spoilere. Moderatorii sunt Cătălin Striblea și Toader Păun, realizatori radio Europa FM, iar printre speakeri se numără: Paul Olteanu, fondatorul podcastului Mind Architect, Radu Paraschivescu, scriitor, traducător și redactor de carte, Adrian Marinescu, directorul medical al Institutului „Matei Balș”, Bogdan Iancu și Radu Umbreș, antropologi, Horia Corcheș, profesor, Răzvan Moței, creator de conținut, Ana Maria Udriște, avocat, Victor Ilie, jurnalist Recorder și...to be continued.

Cum facem asta?

Dezbaterea, ca în vremurile bune, este offline, iar transmisia online. Un fel de clasicul Zoom, dar unul în care nu vei simți nevoia să caști de plictiseală, să pui pe mute și să îți vezi de treaba ta. Încurajăm pijamelele, cana de cafea și agenda lângă, pentru momentele de “aha” pe care să ți le notezi! :)

Înscrierea se face online.

Masterclasses by Cronicari Digitali
Un proiect Zaga Brand, alături de Institutul Național al Patrimoniului
Partener Media: Radio Europa FM
Parteneri principali: Raiffeisen Bank Romania, Electrolux Romania
Partener de conectivitate: Telekom Romania Mobile
Partener de mobilitate: Radacini Grup
Partener: METAXA
Cu sprijinul: Refugiu Urban

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Zaga Brand

Fondata in 2005, agentia de comunicare creativa Zaga Brand si-a propus si a reusit sa creeze un mediu de lucru productiv in care imposibilul este doar o provocare. Intr-o atmosfera “crazy about our work”,... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related