ASER dă startul celei de-a IV-a ediții a evenimentului Inov’Up, în mediul online

ASER dă startul celei de-a IV-a ediții a evenimentului Inov’Up, în mediul online

În perioada 3-4 Martie, începând cu ora 16:00,  ASER îți oferă șansa de a afla cele mai importante informații despre mediul de business chiar de la specialiști.

Vei descoperi tainele antreprenoriatului, intraprenoriatului, digitalizării și startup-urilor cu ajutorul speakerilor ce au o vastă experiență în domeniu.

În fiecare zi îți va fi oferit un tur prin expoziția de business a viitorului unde vei primi insight-uri valoroase. Antreprenorii îți vor fi ghizii ce te vor ajuta să îți aprofundezi cunoștințele necesare pentru o carieră de succes și un viitor strălucit.

În zilele de 3 și 4 Martie, de la ora 16:00 până la 19:55 respectiv 18:45, turul expoziției de business se va desfășura prin sesiuni de talks on subject, speech-uri , case-study-uri și giveaway-uri în care vei observa, afla și înțelege tainele din spatele celor mai reușite companii conduse de antreprenori români.

 Investește în viitorul tău cu informații valoroase ce îți vor crește șansele de succes în carieră! Înscrie-te în Inov’Up până pe data de 2 Martie pe aser.ro  și vei afla totul despre mediul competitiv, antrenant și fascinant de business. Fii cu ochii pe paginile de Instagram și de Facebook ASER pentru mai multe oportunități pregătite pentru tine. 

Asociația Studenților Economiști din România este un ONG care dezvoltă personal și profesional studenții din SNSPA, ASE ȘI UB. Sunt cunoscuți drept tinerii care au adus și aduc, în continuare, impact în mediul economic românesc.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related