Revelion 2010 la Maxim. Oferte speciale RIN Hotels

Asa cum te-au obisnuit in fiecare an, RIN Hotels te invita sa petreci o noapte de Revelion de neuitat intr-un decor si o atmosfera spectaculoase! Anul acesta poti alege din cele patru oferte disponibile, ce vin cu un program artistic variat, oferit de cei mai indragiti artisti ai momentului. Nu vor lipsi delicioasele preparatele traditionale si internationale pregatite de specialistii bucatari RIN Hotels, intregite de savuroasele vinuri romanesti si sofisticatele bauturi clasice.

2 petreceri in acelasi pret pentru iubitorii de muzica de club! La Hypnotic DJ's Party mixeaza Emil Lassaria, Dana Nicula, Dan Ene, Paul Damixie, Cubic si Fady care te vor hipnotiza cu sound-ul electro-tehno, funky house, trance si tech. Nu vor lipsi animatoarele si efectele de lumini si lasere ce te vor antrena in jocul lor ametitor. Open bar si meniu nelimitat dintre care amintim: selectie de minisendvis finger, aripioare de pui picante, frigarui si carnaciori proaspeti la gratar, crochete de peste, costita de porc cu sos BBQ, ciocanele de pui la cuptor, cartofi wedges si rulouri de sunca taraneasca. Pretul porneste de la 351 lei/ persoana.


"Noapte magica" este petrecerea de Revelion care te invita sa pasesti in noul an pe ritmuri de pop-opera interpretate de formatia Distinto. Maria Dragomiroiu si Nelu Ploiesteanu & Band vor incinge atmosfera, iar orchestra Karpaten Show te va plimba prin istoria muzicii si dansului: vals, polka, mazurca...Aici vei fi primit cu delicatese fara egal, precum: rulou de somon fume cu pasta de creveti, vol au vent, foie gras si portocala, tartine cu icre rosii si negre, mousse de avocado cu creveti si multe altele. Pretul porneste de la 476 lei/ persoana.


De asemenea poti "Petrece traditional" alaturi de Maria Carneci pe ritmuri de voie buna , Nicu Paleru si Taraful de muzica de petrecere ce te vor tine aproape de ringul de dans. Meniul este unul bogat si variat, cu bucate traditionale si delicatese din bucataria internationala din care selectam: sarmalute cu mamaliguta, ardei iute si smantana, costita, piftie de curcan, file de salau la gratar cu sos de unt, sauvignon blanc, lamaie si muguri de capere. Pret incepand cu 408 lei/ persoana.


Alege o "Petrecere Incandescenta" unde Damian Draghici & Brothers vor oferi un ultim si extraordinar concert! Vei petrece pana dimineata impreuna cu Maria Dragomiroiu, Nicu Paleru si Taraful de muzica de petrecere Nicu Gigantu. Meniul este pentru toate gusturile: piftie de curcan, trandafir de somon fume cu icre negre, pastrav la gratar cu spaghete de legume si sos Meuniere, sarmale in foi de varza cu mamaliguta sunt doar cateva din specialitatile cu care te vei delecta. Pretul porneste de la 558 lei/ persoana.


Pentru mai multe detalii intra pe site-ul www.rinhotels.ro.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related