Smiley si ai lui: Eu nu am visat sa am case, masini, ceasuri scumpe, eu dintotdeauna mi-am dorit sa fac muzica

Smiley si ai lui: Eu nu am visat sa am case, masini, ceasuri scumpe, eu dintotdeauna mi-am dorit sa fac muzica

 Asa s-a nascut HaHaHa Production, ca “jucaria” visurilor lui, spune Smiley. Din dorinta de a face muzica si de a-i ajuta si pe altii sa faca muzica. Fanii, popularitatea si toate celelalte au venit apoi, cu o responsabilitate pe masura.

Responsabilitate, da, o simt zilnic si incerc sa traiesc si sa ma comport autentic, conform educatiei din familie, sa compun, sa cant din plin, cu bucurie, din toata fiinta mea si cu constiinta impactului asupra celor care ma asculta sau ma urmaresc.  

La 11 ani pe piata din Romania, bilantul HaHaHa Production arata asa: aproape 700 de piese produse pentru 110 artisti, peste un miliard de vizualizari pe canalele artistilor si primul proiect DJ din Romania care a intrat in playlist-ul BBC Radio One (Radio Killer in 2012 cu piesa „Calling You” ). La aniversare, studioul organizeaza #MusicJourney, o sesiune muzicala  la care vor participa producatorii unor artisti ca Rihanna, Madonna, Beyonce, Eminem sau Adele. Timp de o saptamana, Oak Felder, Jessica Harloe, James Newman, Steven Puth, Wayne Hector, Simon Says, Josh Record, Ollie Green si Sebastian Kole vor veni in Studiourile HaHaHa Production si vor participa la o tabara de creatie, unde vor forma cinci echipe mixte cu artisti, producatori muzicali si compozitori.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related