Spectacolul lumii se joaca la Sibiu

Maine va incepe cea de-a opta editie a Festivalului de Film Documentar si Antropologie Vizuala ASTRA Film Fest. Editia din acest an pune accentul pe documentarele care fac referire la Romania, programele speciale fiind de asemenea orientate pe aceasta tema. Participantii la Festivalul care incepe pe 23 octombrie si se va sfarsi pe 29 vin din peste 40 de tari.

"Din ce in ce mai multi regizori si antropologi din lume isi trimit filmele la Festival. Anul acesta, doar pentru concurs am avut peste 700 de filme, din care au fost retinute 87. Avem si in acest an cele patru clasice competitii - International, Est-European, Studentesc si Made in Romania. Avem si cateva programe speciale foarte interesante, dintre care amintesc portretul celebrului cineast Robert Gardner, care va fi si alaturi de noi", a declarat Dumitru Budrala, in conferinta de presa organizata astazi, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Sibiu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


SectiuneRelated