Call for entries pentru lungmetraje, documentare, scurtmetraje și filme studențești pentru BUZZ IFF, până pe 30 aprilie 2022

Call for entries pentru lungmetraje, documentare, scurtmetraje și filme studențești pentru BUZZ IFF, până pe 30 aprilie 2022

Cea de-a șaptea ediție a Festivalului Internațional de Film Buzău - BUZZ IFF, care va avea loc în cadrul Buzău International Arts Festival se va desfășura anul acesta între 20 august și 20 septembrie. Datele competiției vor fi anunțate în curând iar până pe 30 aprilie are loc un call for entries pentru lungmetraje, documentare, scurtmetraje și filme studențești iar aplicațiile pot fi înscrise pe platforma Film Freeway.

BUZZ - Festivalul Internațional de Film Buzău, aflat la cea de-a șaptea ediție consecutivă, este un festival internațional de film anual dedicat realizatorilor de film din Europa, inclusiv din Israel. O secțiune din afara competiției este BUZZ Women, secțiune tradițională dedicată femeilor realizatoare de film, care anul acesta va avea tema „Filme de Festival”. Juriul BUZZ IFF este unul internațional, alcătuit din profesioniști ai filmului din toate domeniile de interes.  

„Ne plac filmele europene și am devenit o casă pentru poveștile creative, puternice și distractive, așa că dorim să le împărtășim în continuare lumii. Căutăm filme care amuză, informează, creează povești definitorii și care sfidează convențiile. Scopul nostru este să prezentăm și să promovăm aceste povești și să punem în continuare într-o lumină pozitivă regiunea noastră și creativitatea sa - fie lungmetraje, scurtmetraje, filme studențești sau documentare, toate își pot găsi locul la BUZZ IFF.”, spune Mihaela Constantinescu, directoarea festivalului.

Cea de-a doua ediție a Buzău International Arts Festival se va desfășura anul acesta între 20 august și 20 septembrie, iar Caravana BIAF se va extinde și va ajunge nu doar în mai mult de 10 localități din județul Buzău, ci și la publicul din alte județe din regiune. Festivalul va  aduce din nou buzoienilor zeci de evenimente care vor marca Anul European al Tineretului și care vor avea loc, vreme de o lună, atât în aer liber, în parcuri, pe străzile orașului, precum și în săli și online, gândite pentru publicul de toate vârstele, inclusiv pentru copii, ce vor avea din nou parte de evenimente dedicate lor.

Evenimentul reunește și în 2022 edițiile cu numărul șapte ale Festivalului Internațional de Film Buzău - BUZZ IFF și Festivalului Internațional de Teatru Independent COMIC 7 B.

Atât BUZZ IFF, cât și Buzău International Arts Festival sunt organizate de Asociația CulturAll și Asociația Bulevardul Culturii, în parteneriat cu Primăria Municipiului Buzău și cu Centrul Cultural și Educațional Alexandru Marghiloman. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related