RO – Wine | The International Wine Festival of Romania

RO – Wine | The International Wine Festival of Romania

A mai rămas puțin timp până la mult așteptata ediție de primăvară a festivalului RO-Wine care se va desfășura pe 21 si 22 mai la Fratelli București. 

Vizitatorii vor avea ocazia să descopere aproximativ 600 de etichete de vinuri premium provenite de la un numar record de producători. La această ediție vor participa 117 producători de vin din România, SUA, Franța, Italia, Argentina, Noua Zeelandă, spumante de top din Champagne, bere craft și cafea de specialitate.

Festivalul va cuprinde și o zonă special dedicată vinurilor din Republica Moldova, o secțiune specială de vinuri bio din Italia, o zonă gourmet reprezentată de selecții de specialități internaționale și zona de panificație unde participanții vor avea la dispoziție de la produse aburinde de patiserie fină de inspirație franceză până la varietăți de pâine.

RO-Wine Ediția din mai 2022 se va desfășura pe o suprafață mult mai extinsă decât edițiile anterioare și va fi alcătuită din mai multe săli de degustare, lounge-uri amenajate special dedicate relaxării și socializării vizitatorilor și partenerilor, sala pentru masterclass-uri și prezentări susținute de personalități din lumea vinului. 

Ca la fiecare ediție, accesul  pentru toți cei implicați în piața de vinuri sau horeca este gratuit,  în baza înregistrării prealabile pe site-ul oficial al evenimentului, romaniawinefestival.com.

Biletele pentru eveniment pot fi achiziționate online pe site-ul oficial al evenimentului sau în aria de acces a festivalului.

La această ediție s-au înscris profesioniști din toate colțurile țării, magazine de vinuri, hoteluri, importatori, distribuitori, proprietari de restaurante, dar și vizitatori din străinătate, veniți special pentru această ediție.

„Suntem nerăbdători să ne revedem curând în București, la ediția de primăvară a festivalului RO-Wine. Le mulțumim producătorilor care s-au înscris într-un număr record și așteptăm cu entuziasm să degustăm o selecție specială de vinuri din toată lumea”, Marinela Ardelean și Liviu Popescu, organizatorii RO-Wine | The International Wine Festival of Romania.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related