Lumea văzută de sus. Ce faci când succesul nu e de ajuns? - Zig Ziglar | Editura Curtea Veche, 2022

Lumea văzută de sus. Ce faci când succesul nu e de ajuns? - Zig Ziglar | Editura Curtea Veche, 2022

ZIG ZIGLAR și-a dedicat viața misiunii de a-i învăța pe oameni cum să ducă o viață de succes. Mulți își atribuie succesul sfaturilor înțelepte pe care Zig le-a împărtășit în cadrul seminarelor sale percutante sau în timpul înregistrărilor audio captivante.

Datorită experienței sale de peste patruzeci de ani în domeniul discursurilor motivaționale, ZIG ZIGLAR identifică cu precizie ceea ce-și doresc oamenii de la viață: sănătate, fericire, o situație materială decentă, siguranță, prieteni, o familie iubitoare, o bază spirituală solidă și, mai presus de toate, speranța într-un viitor mai bun.

Pe măsură ce ZIG ZIGLAR aprofundează principiile pe care se clădește o viață încununată de succes, cum ar fi tăria de caracter, integritatea și sensibilitatea, descoperim că putem trăi împăcați cu noi înșine, că putem realiza o mulțime de obiective valoroase datorită aptitudinilor noastre și că putem duce o viață excepțională.

Lumea văzută de sus. Ce faci când succesul nu e de ajuns? te va convinge să-ți iei angajamentul de a accede la cea mai bună versiune a ta și te va convinge să-ți dezvolți calitățile de care dispui deja. Vei afla că beneficiezi de resurse nemaipomenite, care te vor ajuta să realizezi tot ce-ți dorești!

"Efortul depus în mod constant, care se sprijină pe o fundație clădită din tărie de caracter, te va ajuta să obții câteva dintre lucrurile din categoria celor care se pot cumpăra și absolut toate lucrurile care nu se pot cumpăra."
Zig Ziglar

 

Hilary Hinton „Zig” Ziglar s-a născut pe 6 noiembrie 1926, în Coffee County, Alabama, SUA. A studiat la University of South Carolina, după care a urmat o carieră în vânzări, fiind agentul mai multor companii. În 1968 a devenit vicepreşedintele unei astfel de corporaţii, mutându-se în Dallas, Texas.

Începând cu anul 1970, a început să călătorească în întreaga lume, susţinând seminare pe teme motivaţionale. În paralel, a publicat o serie de cărţi cu foarte mare succes la public. După ce devine baptist, Ziglar începe să integreze învăţăturile creştine în lucrările sale. A murit pe 28 noiembrie 2012.

 

Cartea a apărut în România la Editura Curtea Veche.

 

Info:

Titlul original: A View From the Top
Ediția 2022, paperback
Traducător: Raluca Ionescu
Dimensiuni: 13 × 20 cm
224 pagini
ISBN: 978-606-44-1182-2

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related