Alte motive pentru a zâmbi - Zig Ziglar | Editura Curtea Veche, 2017

Alte motive pentru a zâmbi - Zig Ziglar | Editura Curtea Veche, 2017

Zig Ziglar ne oferă anecdote pline de umor, povești semnificative din viața sa și a altora, precum și citate pline de înțelepciune, care ajută la construirea unei viziuni optimiste despre viață și despre relațiile dintre oameni.

Cu toții avem nevoie de încurajare și de motivare, fie că e vorba de a întâmpina o nouă zi plini de energie și de gânduri bune, fie că dorim un moment liniștit de introspecție înainte de a merge la culcare. Alte motive pentru a zâmbi este o sursă motivațională, un izvor de inspirație care ne poate oferi, pe lângă umor și seninătate, și forța de a ne confrunta cu propria existență.

Zig Ziglar ne oferă anecdote pline de umor, povești semnificative din viața sa și a altora, precum și citate pline de înțelepciune, care ajută la construirea unei viziuni optimiste despre viață și despre relațiile dintre oameni, conducând — pentru cei care vor să trăiască în mod armonios — la integritate personală și la învingerea tuturor adversităților.

 

Hilary Hinton „Zig” Ziglar s-a născut pe 6 noiembrie 1926, în Coffee County, Alabama, SUA. A studiat la University of South Carolina, după care a urmat o carieră în vânzări, fiind agentul mai multor companii. În 1968 a devenit vicepreşedintele unei astfel de corporaţii, mutându-se în Dallas, Texas.

Începând cu anul 1970, a început să călătorească în întreaga lume, susţinând seminare pe teme motivaţionale. În paralel, a publicat o serie de cărţi cu foarte mare succes la public. După ce devine baptist, Ziglar începe să integreze învăţăturile creştine în lucrările sale. A murit pe 28 noiembrie 2012.

 

Cartea a apărut în România la Editura Curtea Veche.

 

Info:

Titlul original: Something Else To Smile About: More Encouragement and Inspiration for Life's Ups and Downs 
Ediția a IV-a 2017, paperback
Traducător: Alina Gabriela Rudeanu
Dimensiuni: 13.0 x 20.0 cm
224 pagini
ISBN: 978-606-440-011-6

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related