Noutăți de toamnă de la Fundația Calea Victoriei: istorie universală, cyberparenting, basme și mituri

Noutăți de toamnă de la Fundația Calea Victoriei: istorie universală, cyberparenting, basme și mituri

Luna septembrie îți aduce un șir de experiențe noi și tonice la Fundația Calea Victoriei. Ai ocazia să explorezi teme originale la cursurile online, dar și la cele de la sediul fundației (bulevardul Dacia nr.78). Mai mult, până în 30 august te poți înscrie la cursurile din septembrie aplicând promoția Early Bird de septembrie cu 20% reducere.

Curios de istoria literaturii universale? Ți-am pregătit cursul care răspunde perfect interesului tău. Împreună cu filologul Alexandru Philippide vom porni de la diverse momente din istoria literaturii și vom ajunge până la analiza în profunzime a unor texte.

Știi multe despre trecutul Romei și Greciei, dar cum ar fi dacă ai ști și mai multe? Ai ocazia să aprofundezi civilizațile antice ale grecilor și romanilor, dar și să dezlegi misterul etrusc cu Arina Gheorghiță, artist plastic.

Cristian Vechiu, cercetător, te provoacă la un curs din care poți afla cât de relevante sunt miturile în zilele noastre și ce ne spun ele despre ființa umană. Și dacă tot vorbim despre mituri, Andreea Lupu, sociolog, îți deschide o fereastră spre lumea basmelor și te invită să privești spre legăturile care există între povești și viața de zi cu zi.

Cyberparenting upgrade? Sună tech? Dacă ești părinte de adolescent, psihologul Alina Costache îți dă întâlnire la un atelier care te va ajuta să înțelegi mai bine cum funcționează creierul în perioada adolescenței.

Ștefania Dudău completează lista cu noutăți din zona de psihologie și dezvoltare personală și îți arată cum să trăiești o viață cu sens.

Nu putea lipsi din lista noastră și un atelier practic. De la Ioana Marinescu, designer floral, descoperi efectul terapeutic al florilor, dar si tips & tricks de aranjare a acestora.

Lista completă a noutăților:

Fundația Calea Victoriei este locul în care te poți dezvolta cu ajutorul artei și culturii printr-o diversitate mare de cursuri și evenimente culturale și interactive. De peste 15 ani inspirăm prin arte și cultură și susținem tinerii talentați.

Am reușit să ducem o muncă de pionierat în felul în care se organizează evenimentele culturale și, în timp, am devenit o academie în cadrul căreia peste 100 de cercetători, artiști și traineri s-au format ca lectori. Ne mândrim cu peste 50 000 de cursanți care au participat la proiectele noastre și cu peste 3000 de tineri care au beneficiat de burse (participare gratuită la cursurile preferate).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related