Salveaza o inima: Povestea Simonei Enciu

Salveaza o inima: Povestea Simonei Enciu

Se spune că un sfârșit este întotdeauna un nou început. Poți pierde ceva doar pentru a câștiga altceva, un capitol din viața ta se poate încheia doar pentru că altul e pe cale să înceapă. Sună pozitiv, dar uneori se întâmplă să câștigi o bătălie doar pentru a începe alta...

La doar 18 ani, Simona Enciu a rămas fără o treime din femurul stâng după ce a luptat și a câștigat bătălia cu cancerul osos, în ciuda șanselor minime de supraviețuire care i s-au dat. Astăzi are 42 de ani, este biochimist la Spitalul de Arși din București, iar fiecare zi continuă să fie o luptă pentru ea. Pentru a putea merge și a duce o viață cât mai aproape de normal, femeia folosește, de 24 de ani, o proteză pentru piciorul stâng ce trebuie schimbată la fiecare 3-4 ani din cauza limitărilor și a presiunii pe care o pune pe piciorul sănătos și pe coloană. O proteză bionică, fabricată în Germania, ar rezolva acest neajuns și i-ar oferi stabilitatea și independența la care visează orice persoană aflată în situația ei.

"Sunt recunoscătoare lui Dumnezeu pentru că sunt încă în viață. E un miracol! Uitându-mă în urmă, îmi dau seama că a fost un drum lung, cu multe obstacole, și cumva am obosit. Am obosit să mă lupt să duc o viață normală, însă nu am altă variantă… O proteză de ultimă generație m-ar ajuta să mă pot deplasa normal pentru că are aceleași funcții ca și piciorul meu natural. Sper să reușesc, cu ajutorul celor din jur, să strâng fondurile necesare pentru a o putea comanda cât mai repede", ne-a scris Simona.

Dispozitivul care îi întregește practic piciorul amputat costă 46.000€, o sumă mult prea mare pentru posibilitățile financiare ale Simonei. Banii sunt, iată, un nou obstacol, o nouă bătălie în care este aruncată această femeie pentru a obține un lucru de care noi, cei sănătoși fizic, ne bucurăm fără să fim cu adevărat conștienți de valoarea lui. Împreună putem strânge banii necesari pentru achiziționarea protezei speciale de care are nevoie Simona. Donațiile noastre îi pot oferi viața activă, lipsită de griji și eforturi inutile, la care visează de zeci de ani!

Simona e o luptătoare, dar nimeni nu poate lupta singur la nesfârșit. Fiecare dintre noi are nevoie de ajutor la un moment dat, cu atât mai mult o femeie care își dorește să reușească în viață, depășind toate obstacolele pe care i le-a pus un diagnostic crunt! Solidaritatea noastră poate schimba totul, așa cum a făcut-o în atâtea cazuri. Și de această dată avem puterea de a transforma o bătălie într-o victorie. Donează și tu pentru viitorul Simonei!

Pentru donații:
Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”
Cod de înregistrare fiscală: 31015982
Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX
Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001
Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001
Cod SWIFT: BTRLRO22
Cod BIC: BTRL
Banca Transilvania Botoșani
Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele Simona Enciu!

Campanie începută la data de 06.09.2022
Nume: Enciu
Prenume: Simona
Vârsta: 42 ani
Suma necesară: 46.000€
Diagnostic: osteosarcom, amputație femur stâng
Tratamentul îl va efectua la Otto Bock-Germania

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related