AdJob - Joburi in publicitate, comunicare si marketing

Graphic Designer @ Aim At Heart

Suntem agenția de creație Aim At Heart și căutăm un Graphic Designer creativ, pasionat de publicitate, cu skills-uri exersate de cel puțin 3-4 ani. Oferim un loc într-o echipă de creație premiată, cu experiență... vezi detalii »

Copywriter @ Geometry Global

La 100 de ani de la Marea Unire, cautăm un copywriter stăpân pe cuvintele sale, cu minim 3 ani experiență, căruia să îi placă și digitalul și comunicarea in-store și brand activation, dar și partea de... vezi detalii »

Account Manager @ Propaganda

Cautam un Account Manager inteligent, un vanzator care face lucrurile sa se intample, cu tractiune si putere de convingere, cu forta in a coordona clienti, proiecte integrate, echipe interne si colaboratori. Extrem... vezi detalii »

Senior Writer with French @ IBM

Are you ready for IBM? IBM is seeking keen-minded and talented candidates interested in being part of a content creative team, in learning and building their career next to some of the best specialists in the... vezi detalii »

Content Visual & Graphic Designer @ IBM

IBM is looking for a passionate, experienced and creative graphic designer interested in being part of a content creative team, to deliver amazing work to our wide range of clients! You will work on a variety of... vezi detalii »

Senior Writer with German @ IBM

Are you ready for IBM? IBM is seeking keen-minded and talented candidates interested in being part of a content creative team, in learning and building their career next to some of the best specialists in the... vezi detalii »

Art Director @ Mediascope

Daca esti un Art Director cu experienta, perfectionist, intotdeauna bine organizat si vrei sa ajungi intr-o agentie unde tot ce se face este best-practice, atunci hai la noi! Vei lucra pe cele mai provocatoare si... vezi detalii »

Video Editor @ Fashion Days

We believe life is subject to constant change, this is why our reason for being is to give change a look. We do not just sell almost 500.000 items of clothing and lifestyle items, we want to inspire and empower... vezi detalii »

Junior Copywriter @ REPUBLIKA

Ești la început de drum și te ghidează pasiunea pentru comunicare și mediul digital? Te simți pe Facebook, Instagram și YouTube ca peștele în apă? Înveți repede și debordezi de entuziasm? Scrii... vezi detalii »

Social Media Planner @ REPUBLIKA

Republika își mărește echipa cu un specialist în social media care să contribuie la creșterea comunităților digitale din jurul unor branduri mari și ofertante. Responsabilități: Dezvoltarea... vezi detalii »

Account Manager @ Highlight Agency

angajăm clovni pentru un mediul relaxant de lucru, angajăm jongleri pentru a gestiona clienţii din retail, angajăm acrobaţi pentru permanente provocări în BTL, angajăm contorsionişti, flexibili ca şi... vezi detalii »

Digital Copywriter @ Spoon Media

Ne dorim un coleg cu lipici la limba si la buricele degetelor. Vrem sa aiba curiozitate pentru platformele digitale si sa-si modeleze stilul pentru a comunica cu audiente diferite. Contacteaza-ne!  vezi detalii »

Art Director @ Perceptum

Perceptum angajeaza Art Director cu experienta in design vizual online si offline de cel putin 5 ani in agentii, gandire strategica si originalitate creativa demonstrate prin portofoliul de proiecte, capacitate de... vezi detalii »

Internship @ WebDigital

Invata PPC Marketing intr-un Internship Super-Tare Oamenii pasionati de ceea ce fac tind sa faca pasiunea lor cunoscuta.Asa am descoperit si ca pasiunile comune vor aduce acesti oameni impreuna si ne-am dorit din... vezi detalii »

Digital Associate @ GOLIN

GOLIN cauta Digital Associate   Cautam pentru echipa noastra digitala din GOLIN inca un om pasionat de social media care: Are 2-3 ani de experienta cu campanii de social media; A lucrat cu online... vezi detalii »

Senior Graphic Designer @ REPUBLIKA

Avem o mulțime de idei frumoase și ambițioase care au obiceiul să se întâmple. Și ne mărim echipa cu un nou coleg care să le ajute să se întâmple frumos! Dacă ai cel puțin 3 ani de experiență... vezi detalii »

Social Media Specialist @ Kanal D

Kanal D porneste motoarele de cautare dupa un specialist în social media. Avem nevoie de un om cu experienta în generarea de continut online si în adaptarea lui la public, un profesionist care... vezi detalii »

GOLIN cauta Jr. Creative Spark

Suntem una dintre cele mai premiate agentii de PR din Romania si din lume si prima agentie romaneasca de PR cu echipa dedicata de creatie. Nu credem in limitari & autolimitari, in briefuri... vezi detalii »

Account Manager iscusit @ DWF

Ne marim echipa si suntem in cautarea unui Account Manager serios si responsabil pentru campaniile incluse in portofoliul DWF.   Ce face un Account in cadrul DWF? Pe scurt, Account-ul este principala... vezi detalii »

Senior ATL Account Manager @ Frank

Do you want to join the teams of a dynamic and growing creative agency? The agency is growing rapidly and as a result of a number of business wins, we're now looking for an experienced and skilful Senior Account... vezi detalii »

Account Manager @ Leo Burnett

Cautam un Account Manager cu drive si putere sa coordoneze client, proiecte, echipe interne si colaboratori. Extrem de organizat, cu experienta de minim 2 ani ca Account Manager intr-o agentie de publicitate;... vezi detalii »

Junior E-mail Marketing @ F64

Sarcini si responsabilitati: Contribuie la dezvoltarea si pozitionarea brandului F64 prin comunicarea in mediul online: Participa la realizarea strategiei de email marketing, conform obiectivelor agreate cu... vezi detalii »

Senior Account Manager @ RTB House

What you will do: Providing excellent customer service through phone and email. Respond to customer requests and inquiries in a professional and timely manner. Assisting customers in the process of launching ad... vezi detalii »

Digital Account Manager @ Grapefruit

We’re looking for a Digital Account Manager to maximize the value of a Grapefruit. Why is this job meaningful for you? As a Digital Account Manager, you will be the leader that maximizes the value of a... vezi detalii »

Digital Account Manager @ Republika

Republika este o agentie independenta cu 10 ani de experienta pe piata din Romania si internationala. Activitatea agentiei acopera o gama larga de servicii si medii de comunicare si include gestionarea comunicarii... vezi detalii »

Social Media Manager @ Republika

Republika este o agenție independentă cu 10 ani de experiență pe piața din România și pe piețe internaționale. Activitatea agenției acoperă o gamă largă de servicii și medii de comunicare și include gestionarea... vezi detalii »

Copywriter @ DWF

Cautam colegi pentru postul de #Copywriter, care au creativitate, originalitate  si flexibilitate in doze mari, dar si un strop de initiativa, atentie la detalii si spirit analitic.   Daca... vezi detalii »

Paid Internship @ Bright Agency

Who we are We are Bright. We stand for digitally driven creativity and our mission is to lead positive changes for brands, for people and for the world. Bright is about luminous ideas that have the power to become... vezi detalii »

CG ARTIST - 3D @ Carioca Studio

Daca doresti sa lucrezi intr-un mediu dinamic, sa participi la proiecte cu care te poti lauda, sa faci tot timpul ceva nou, sa nu te plictisesti, atunci trimite CV-ul si portofoliul (obligatoriu). Cerinte... vezi detalii »

Social Media Specialist @ Minthical

The Bucharest office of Minthical Switzerland is looking for a young digital savvy colleague that can reflect our creativity and our client’s business vision through Social Media content.  We are looking... vezi detalii »