AdJob - Joburi in publicitate, comunicare si marketing

Account Manager @ Godmother

Godmother cauta un Account Manager cu experienta in comunicare integrata. Ne dorim un coleg care sa aduca input strategic intr-un proiect, sa ghideze si inspire creatia, sa faca lucrurile sa se intample de la... vezi detalii »

Digital Manager @ Golin

Come through the rabbit hole! Send us your CV and a short review of your best Social Media results and achievements. If we match we`ll invite you over for tea and hopefully a great adventure. vezi detalii »

Internship @ WebDigital

Cum arată un INTERNSHIP la WebDigital?Există o perioadă prin care, toți cei care ajung în WebDigital (foarte importantă de altfel), trebuie să treacă. O perioadă în care trebuie să te familiarizezi cu... vezi detalii »

Content Architect @ DWF

Căutăm Content Architect [remote] care să creeze briefuri SEO friendly pentru articole. Tu știi cum se naște un articol SEO bun, unul care se cațără zglobiu pe primele poziții din Google? Păi, totul începe cu... vezi detalii »

PPC Specialist @ Conversion

Suntem una dintre cel mai mari agentii de digital din Romania si cautam un specialist PPC pentru a se alatura echipei noastre de Performance Marketing. Specialistul in performance este responsabil cu strategia de... vezi detalii »

Art Director @ White Image

Suntem cu ochii dupa un art director care simte digitalul, stie de mobile, nu confunda UX cu UI, impacheteaza oferte si concepte interactive, dar vrea sa invete sa adauge si offline-ul in pachet. Daca vrei sa faci... vezi detalii »

Senior Copywriter @ REPUBLIKA

Republika angajează senior copywriter cu ADN digital și cu toate cele 5 simțuri foarte bine dezvoltate:  Simțul textului frumos curgător și limpede precum cristalul, până la ultima virgulă - atât... vezi detalii »

Digital Account Manager @ Republika

Republika este o agenție independentă cu 10 ani de experiență pe piața din România și internațională. Activitatea agenției acoperă o gamă largă de servicii și medii de comunicare și include gestionarea... vezi detalii »