Mercato Kultur lansează seria de concerte JAZZ NIGHTS

Mercato Kultur lansează seria de concerte JAZZ NIGHTS

Mercato Kultur a lansat seria de concerte JAZZ NIGHTS în grădina lor urbană aflată în inima orașului, în zona Aviatorilor. Curatoriată de platforma Festivalier.ro și susținută de BCR, seria de concerte, continuă în data de 21 septembrie, de la ora 19:30 cu trio-ul compus din muzicieni de renume ai jazz-ului autohton și nu numai: Marina Arsene – voce, Paolo Profeti – saxofon, Ciprian Pop-chitara.

Am creat acest spațiu outdoor cultural, de food și de divertisment pentru bucureșteni din dorința de a încuraja comunitățile să se adune la un loc, să discute idei noi sau pur și simplu să se relaxeze cu prietenii. Așa că, seria de concerte jazz-iste fix asta face: le oferă artiștilor de jazz o nouă scenă în care își pot întâlni ascultătorii, iar noi așteptăm cu drag oaspeții care vor să-și petreacă serile de miercuri într-o companie relaxată, să vină la Jazz Nights.”, Răzvan Crișan, Fondator Kané Group.

Trio-ul este compus din muzicieni de renume ai jazz-ului autohton si nu numai. Marina Arsene, tanara si eleganta voce, este profesor la Colegiul National de Arte Dinu Lipatti din București, secţiunea jazz. O buna parte din cariera ei a constat in cantul acapella in grupurile The Twisters, Jazzappella si Blue Noise alaturi de care a explorat tehnici si sonoritati vocale extinse.

Saxofonistul italian Paolo Profeti este stabilit de 9 ani in Romania. Este lead alto al Big Band-ului Radio, colaborează cu Bucharest Jazz Orchestra, este profesor asociat la UNMB si are la activ 2 albume proprii cu Paolo Profeti European Collective si a concertat cu cei mai importanti jazzmani din Romania, atat in tara cat si in strainatate.

Publicul are ocazia sa ia contact cu un proiect contemporan,  inovator și autentic, in acelasi timp insa adanc inradacinat in traditia jazz-istica.

Grupul proaspat format in vara anului 2022 va interpreta compozitii proprii si aranjamente proprii ale unor piese vivace și efervescente precum “Song for my father” sau “Nica’s dream”, ale lui Horace Silver precum alte compozitii intr-un stil groovy si dinamic.

Intrarea la concertul din 21 septembrie va fi liberă.

Mercato Kultur este gândit ca un spațiu versatil, în întregime cashless (toate plățile se vor face cu cardul), ce îmbină o selecție apetisantă de food trucks (burgers, pizza, thai food, înghețată de la Friddi etc) și bere craft, atât locală cât și din Berlin, specialități coffee brew și multe zone de relaxare – inclusiv un mic loc de joacă pentru copii.
Adresa: Strada Căpitan Gheorghe Demetriade 6 - 10, București.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related