Bucharest Feminist Film Festival, 13-16 octombrie

Bucharest Feminist Film Festival, 13-16 octombrie

Asociația A.R.T. Fusion organizează a doua ediție a Bucharest Feminist Film Festival, în perioada 13-16 octombrie, la Cinema Europa.

În cadrul ediției de anul acesta, MANIFEST, vorbim despre motivele pentru care încă mai avem nevoie de feminism în anul 2022, ce înseamnă & de ce este important pentru noi.

Continuăm să organizăm acest festival pentru că ne dorim să explorăm problemele cu care se confruntă atât femeile, cât și bărbații în societățile patriarhale, printr-o selecție de filme care abordează subiecte precum drepturile omului, egalitate și violență de gen, migrație, stereotipuri și roluri de gen, discriminare, drepturile comunității LGBTQ+, politică și reprezentare, identitate și intersecționalitate.

Filmele selectate sunt din toată lumea, iar la finalul proiecțiilor, vor exista sesiuni de Q&A și dezbateri, la care vor participa echipele de film și experți/experte în domeniu.

Anul acesta, selecția de filme a fost făcută de către Iulia Necșulescu & de către echipa de organizare a festivalului.

Cea de-a doua ediție a Bucharest Feminist Film Festival a devenit posibilă datorită sprijinului Ambasadei Canadei, Fundației Comunitare București & Swimathon București, Ambasadei Spaniei, Forumului Cultural Austriac și Institutului Cultural Francez și datorită celor care ne-au susținut cu donații.
Partener media principal: Radio Guerilla
Parteneri media: IQads, Igloo, Munteanu recomandă, Educație Privată, Film Menu, Movienews, Spotmedia.ro, Zile și nopți, Revista Zeppelin, AIVImedia.hub și LitFem.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related