ASMI dă start înscrierilor la hackathon-ul Smarthack 

ASMI dă start înscrierilor la hackathon-ul Smarthack 

Asociaţia Studenţilor la Matematică şi Informatică, de la Universitatea din Bucureşti, organizează a 7-a ediţie a hackathon-ului Smarthack, eveniment ce va avea loc fizic în weekendul 5-6 noiembrie 2022 la Hotspot Skyhub, Orhideea Towers București.

Dedicat tuturor studenţilor pasionaţi de domeniul IT&C, Smarthack îţi va stimula atât imaginaţia şi cooperarea, cât şi spiritul competitiv şi abilitatea de a lucra sub presiune. Pe parcursul celor 24h, echipele formate din 3-5 participanţi, îşi vor testa ambiţia şi se vor întrece în dezvoltarea celei mai bune aplicaţii software bazată pe o temă inedită propusă de partenerii din mediul IT.

Ce poţi câştiga participând la Smarthack? Pe lângă premiile în valoare de 4500 Euro, vei putea experimenta şi învăţa noi concepte tehnice, vei putea crea direct legături cu angajaţi ai firmelor partenere şi îţi vei putea forma un overview asupra mediului de lucru în domeniul IT.

Acceptă provocarea şi înscrie-te împreună cu echipa ta până pe data de 19 octombrie pe site-ul smarthack.asmi.ro. Urmăreşte pagina de Instagram @asmi.ub pentru mai multe detalii sau adresează-ţi întrebările la [email protected] (Project Manager) şi [email protected] (Project Manager).

ASMI este asociația reprezentativă la nivelul Facultății de Matematică și Informatică a Universității din București, organizată ca un ONG non-profit. Încă din 2009 reprezintă interesele şi aspiraţiile studenţilor şi, alături de diverşi parteneri, realizează proiecte şi activităţi ce au ca scop dezvoltarea pe plan profesional, socio-cultural şi personal a studenţilor.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related