Manual de cultură organizațională. 60 de acțiuni ultraeficiente pentru succesul grupului tău - Daniel Coyle | Editura Publica, 2022

Manual de cultură organizațională. 60 de acțiuni ultraeficiente pentru succesul grupului tău - Daniel Coyle | Editura Publica, 2022

În prezent, construirea unei echipe este mai dificilă decât a fost vreodată. Cum creați conexiune și încredere? Cum rămâneți concentrați pe obiectivele voastre? De-a lungul anilor în care a studiat modul în care colaborează grupurile de succes, Daniel Coyle a petrecut timp cu echipe de elită din întreaga lume, observând felul în care acestea se susțin reciproc, gestionează conflictele și se îndreaptă către un obiectiv comun. În această carte, lucrurile pe care le-a aflat autorul ne sunt transmise sub forma a 60 de sugestii și de exerciții concrete, practice, care vă vor ajuta echipa să construiască o cultură coerentă și pozitivă.

Culturile extraordinare, a descoperit Coyle, sunt construite pe trei abilități esențiale: siguranță, vulnerabilitate și scop. El ne arată cum putem servi mai bine coechipierilor noștri, nouă înșine și scopului nostru comun, incluzând:

> programarea unor întâlniri regulate de echipă pentru „armonizare”, în care să puneți accent explicit pe mersul intern al echipei și să creați conversații care să scoată la suprafață și să îmbunătățească dinamica echipei;
> crearea de spații pentru cei care lucrează la distanță, petreceri pentru relaxare, care să servească drept supapă de reducere a presiunii, precum și ca platformă pentru ca oamenii să se conecteze și să rezolve problemele împreună.

Cu reflecții, exerciții și sfaturi practice, care se vor dovedi de neprețuit pentru companii, sportivi și familii deopotrivă, și îmbogățit cu ilustrații alb-negru, Manual de cultură organizațională este un ghid esențial pentru promovarea și cultivarea unei culturi de echipă puternice.

"Dacă sunteți lideri – sau dacă lucrați alături de un lider – și doriți să înțelegeți cum să construiți siguranța psihologică, încrederea și sentimentul unui scop mai înalt pentru echipa voastră, atunci aveți nevoie de această carte."
Charles Duhigg, autorul cărții Puterea obișnuinței

"Ca antreprenoare și fondatoare a unei noi bănci de investiții conduse de femei, Manual de cultură organizațională mi s-a părut un atu prețios, care mi-a oferit instrumente și tehnici pentru misiunea mea de a descătușa puterea și potențialul echipei mele într-o organizație în continuă evoluție. Daniel Coyle ne-a oferit tuturor un plan de joc pentru succes. "
Anne Clarke Wolff, CEO și fondatoare Independence Point Advisors

„Cultura voastră = Acțiunile voastre.” Prin această propoziție simplă, Dan Coyle surprinde perfect elementul cel mai important și mai subtil al construirii unei culturi extraordinare și apoi oferă sugestii concrete pe care le puteți pune în aplicare chiar de astăzi, pentru a vă asigura că vă construiți o cultură uimitoare în fiecare zi."
Laszlo Bock, autorul cărții Work Rules

"Manual de cultură organizațională oferă un set de exerciții simple și de efect pentru oricine se gândește serios la crearea unei culturi în care oamenii să poată prospera și să muncească la cel mai înalt nivel. Un ghid revigorant de practic, scris într-un stil jucăuș. Orice grup care îl va lua în serios va reuși în ce și-a propus."
Amy C. Edmondson, lector Harvard Business School

 

Daniel Coyle este autorul mai multor bestselleruri New York Times, printre care The Secret Race, Micul ghid al talentului, Codul culturii, Codul Talentului, Lance Armstrong's War, Hardball: A Season in the Projects și romanul Waking Samuel. În 2012 a câştigat Premiul „William Hill Sports Book of the Year”. Este redactor-colaborator al revistei Outside și consilier special al echipei de baseball Cleveland Indians. Locuiește în Cleveland, Ohio, pe parcursul anului școlar, iar vara, în Homer, Alaska, împreună cu soția sa Jen și cei patru copii ai lor.

 

Video: Interviu cu autorul despre carte

 

Cartea a apărut în România la Editura Publica.

 

Info:

Titlul original: THE CULTURE PLAYBOOK: 60 Highly Effective Actions To Help
Ediția I 2022, paperback
Traducător: Raluca Chifu
Dimensiuni: 14,5 x 20,5 cm
232 pagini
ISBN: 978-606-722-546-4

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Pozitii

Subiecte

SectiuneBranded


Related