RO-WINE revine la Cluj cu ediția de primăvară

RO-WINE revine la Cluj cu ediția de primăvară

În weekendul 4-5 martie, RO-Wine invită iubitorii de vinuri și specialiștii HoReCa la ediția de primăvară a celui mai așteptat festival dedicat vinurilor premium și superpremium din România. Conform tradiției, RO-Wine | The International Wine Festival of Romania se va desfășura în incinta Chios Social Lounge, Cluj Napoca.

Organizatorii vă așteaptă la această ediție cu peste 300 de vinuri premium și superpremium din România, Republica Moldova, Italia, Franța, Portugalia, Spania, Argentina, SUA și Noua Zeelandă.

Ca de obicei, vizitatorii vor avea ocazia să deguste o selecție de vinuri spumante și champagne premium de la producători de vin din România și internaționali, importatori și case de champagne, în confortul spațiului de evenimente al Chios Social Lounge, din Parcul Central Simion Bărnuțiu din Cluj.

Invitatul special al ediției de primăvară este Mihai Morar, un pasionat și iubitor al vinului de excepție, care așteaptă cu nerăbdare să descopere cât mai multe etichete și poveștile spectaculoase din spatele acestora.

Cu siguranță, un plus pe care îl are ediția aceasta este prezența producătorilor din Asociația Micilor Producători ai Moldovei, pregătiți să-i surprindă pe vizitatori cu vinuri de calitate.

Carrefour România, partener al festivalului, va lua parte pentru prima dată la această ediție clujeană, unde va prezenta publicului programul Deschidem Vinul Românesc (DVR), un program național pe termen lung, care are misiunea de a sprijini industria vinului românesc și de a pune România pe harta internațională a vinului, precum și cea mai mare selecție de vinuri românești. În premieră pentru o ediție desfășurată la Cluj, participanții vor putea achiziționa vinuri la prețuri speciale.

Nici de la această ediție plină de surprize, nu va lipsi patiseria fină franțuzească și untul topit pe pâinea caldă, oferită de Nicolai Tand, la standul L’Univers de Nicolai.

De altfel, cafeaua de specialitate Constantin Coffee va încânta vizitatorii curioși cu aromele și poveștile din spatele celei mai consumate băuturi din lume.

„Este un lucru extraordinar faptul că putem sa aducem în același loc profesioniști, pasionați și specialiști Horeca, dar și studenți, curioși să descopere vinuri premium și superpremium din toată lumea. Clujul este un oraș efervescent, iar oamenii de aici apreciază evenimentele de top, așa cum este și RO-Wine”, au declarat Marinela Ardelean și Liviu Popescu, organizatorii RO-Wine.

Ca la fiecare ediție, accesul pentru cei implicați în piața de vinuri sau horeca este gratuit, în baza înregistrării prealabile pe site-ul oficial al evenimentului.

VĂ MULȚUMIM!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related