Telefonul fara fir. Probleme si rezolvari.

Pentru ex-porcul meu, J-Leonica.
Ieri mi-a murit porcusorul de guineea (mentionez faptul ca porcusorii de guineea nu sunt sobolani sau hamsteri!). Cum am aflat? Am sunat doctorul. Da… si dupa ce mi-a explicat procedeele laborioase prin care mi-a trecut porcul (incercand, de altfel, sa gaseasca scuze pentru ceea ce avea sa-mi spuna), mi-a dat vestea. Norocul lui a fost ca vorbeam la telefon si nu am mainile suficient de lungi incat sa fi ajuns la capatul firului si sa-l fi apucat de gat. Telefoanele astea iti aduc numai belele. Cand cineva vrea sa te paraseasca, iti spune asta la telefon. Cele mai dese certuri cu mama le ai la telefon. Si cu iubitul, atunci cand ii suna telefonul si nu stii cu cine vorbeste in soapta. Cert este ca un simplu telefon iti poate strica tot cheful. Acum, sa fiu sincera, sunt pro telefoane. Asta pentru ca au eficientizat in mod evident comunicarea dintre oameni. Pe de alta parte, insa, i-a facut atat de comozi incat daca au ceva important de zis, majoritate dintre ei prefera sa o spuna la telefon, si mai putin face2face. Mai ales cand ai minute cu tona…sau abonamente "minune".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar


Comentarii

Alexandru Tataru
acum 17 ani
Nu esti comica. Ai ametit subiectele.

Nu prea ma uit la TV, dar am vazut spotul o data si mi-a placut. Am retinut benficiul.

Eugen Nicodin
acum 17 ani
cam ai dreptate, seamna a reclama de la protv cu filmele saptamanii :)))))))))
bradu radu
acum 17 ani
o reclama memorabila la vodafone a fost cea copiata de la altii, bazata pe ideea de mobbing(nu mai stiu exact termenul), adica toti aveau o revelatie pentru cateva secunde si se indreptau catre acelasi lucru in mod spontan...

ultima reclama nu are legatura cu USP ul Vodafone. Apropo, care o fi ala ca eu tot "viitorul suna bine" am in cap :)

Ana Cristina
acum 17 ani
ai fost pe langa subiect si le-ai amestecat de tot, poate ca ar trebui sa iei o pauza pana te refaci dupa o asemenea pierdere!
Ioana Margarit
acum 17 ani
O reclama, mai ales una la TV trebuie sa fie concisa si simpla. Sunt de acord ca s-au folosit prea multe cuvinte pentru a ilustra un singur beneficiu - 2 abonamente la pret la de 1.

Simplu, concis, pe intelesul tuturor. Cat despre fictiunea prezenta in aceasta reclama, aceasta vrea sa amuze. Tocmai de aceea s-au si ales inventii distantate foarte mult in timp. Cat despre "ametirea subiectelor", mie mi s-a parut de efect si destul de haios.

sorin sorin
acum 17 ani
din ce am citit e clar...cred ca subtitlul tau ar fi fost "pt ex-porcul meu DIN Guineea"...de ce?...ca sa poti comunica si cu el prin tehnologia fara fir, cand inca era in viata chiar pe meleagurile natale...si ai grija ca acolo gasesti guineea "dubla" si nu cred eu ca nu gesesti si "porcul dublu")...si cum ziceai ca problemele vin si prin telefon...ai grija pe unde postezi nr de tel si cui il mai dai!!!


Branded


Related