Noaptea Muzeelor a înflorit la Biblioteca Centrală Universitară „Carol I" cu FLOWERGRAM

Noaptea Muzeelor a înflorit la Biblioteca Centrală Universitară „Carol I" cu FLOWERGRAM

Conceptul de “FLOWERGRAM – oază inteligentă” a reprezentat tematica ediției din acest an a Nopții Muzeelor, găzduită de Biblioteca Centrală Universitară „Carol I”. Un loc vibrant, biblioteca a devenit un refugiu plin de viață pentru cei care au ales să petreacă seara explorând universul literaturii și botanicii. 

Continuând tradiția, Biblioteca Centrală Universitară „Carol I” își propune constant reinventarea.

"Zilnic căutăm modalități de a inova, de a construi concepte noi, adecvate secolului XXI, cu scopul de a atrage generațiile tinere, care vor fi viitorii purtători ai culturii și educației. Dorim să atragem fiecare vizitator nou, astfel încât să devină un prieten al bibliotecii, al cărților și al studiului," a declarat directorul general al instituției, Mireille Rădoi

Peste 2000 de vizitatori, ghidați de o echipă dedicată de 15 persoane, au descoperit spațiile pline de istorie ale instituției cu o vechime de 132 de ani. Au fost captivați de sunetele naturii care i-au transportat într-o oază verde, modernă și confortabilă, unde florile, cărțile și atmosfera prietenoasă i-au făcut să se întrebe dacă își mai doresc să plece spre altă destinație. 

Flori, pergamente cu Actul fondator al Fundațiunii Universitare, aproape 700 de cărți, precum și fotografii profesioniste realizate în acest cadru de basm, au fost cadourile pe care biblioteca le-a oferit vizitatorilor. 

La lăsarea serii, lângă statuia ecvestră din fața BCU „Carol I”, a răsunat și surpriza noastră muzicală: trupa Trafic Greu a susținut un concert antrenant, o combinație de folk, rock și pop.

Biblioteca Centrală Universitară „Carol I” este instituția non-muzeală cu cele mai multe participări în cadrul evenimentului Noaptea Muzeelor, aceasta fiind prezentă pentru a 11-a oară în maratonul cultural european. 

Evenimentul a fost posibil datorită partenerilor de încredere: Floria, Biblioteca Sfântului Sinod și WOPA.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


WOPA

Suntem independenti.Nu vorbim tot timpul frumos, dar vorbim liber. Suntem locali.Poate nu avem director de creatie „din occident”, dar avem unul nascut in Colentina, care face publicitate de 16 ani,... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related