[Podcast Brain it Forward] Evaluarea și măsurarea efortului de comunicare

[Podcast Brain it Forward] Evaluarea și măsurarea efortului de comunicare

Brain it Forward este un podcast pentru profesioniști în PR, comunicare și marketing, dar și pentru antreprenori care vor să știe mai multe despre cum își pot crește business-ul cu ajutorul PR-ului. Ana Maria Diceanu, Managing Director Brain 4 Strategy, agenție de consultanță în comunicare, alături de un invitat, dezbat probleme actuale și vin cu soluții practice pentru ele.

Show notes: 

3:57- Harta obiectivelor pe anul 2023
6:46- Conferința AMEC 2023 și "aha moments"
10:13- Cum trebuie să arate modelul de abordare al evaluării comunicării?
12:20- "De ce?" și copiii de 4 ani
14:15- Reach-ul și importanța lui
26:00- Evoluția măsurării și evaluării
29:51- Provocările omului de PR în ceea ce privește măsurarea
37:01- Care ar fi sinonimul expertului în PR?
44:50- Instrumente de măsurare
47:47- Cărți must în biblioteca unui pasionat de comunicare
55:00- Concluzii

 

Brain it Forward este un podcast pentru manageri, lideri și antreprenori.

Host: Ana Maria Diceanu  
Invitat: prof. dr. Ana Adi- vicepreședinte și profesor PR și corporate communication în cadrul Quadriga University Berlin, membru AMEC, președintele juriului Digital Communication Awards. 

Bine te-am găsit la podcastul celor care lucrează în industria comunicării, conduc echipe de PR sau sunt pasionați de industria relațiilor publice! 

Măsurarea și evaluarea sunt un challenge constant pentru oamenii de comunicare, iar Ana Adi ne va vorbi despre cum măsurarea nu trebuie să fie un "after thought", ci mai degrabă o etapă de cercetare pre-campanie. 

Cu o experiență de lucru și studiu în SUA, Belgia, Thailanda, Marea Britanie sau Berlin, Ana Adi ne explică, în calitatea de profesor, care sunt provocările cele mai mari ale oamenilor de PR atunci când vine vorba despre cum măsurăm efortul de comunicare.   

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related