[Podcast Brain it Forward] "De ce?", o întrebare puternică la îndemâna oricărui om de PR

[Podcast Brain it Forward] "De ce?", o întrebare puternică la îndemâna oricărui om de PR

Salut și bine te-am găsit la Brain it Forward, podcastul celor care conduc echipe, companii sau se lansează în afaceri acum.

Brain it Forward este un podcast pentru lideri, antreprenori, manageri. Podcastul a fost lansat de Ana Maria Diceanu, Managing Director Brain 4 Strategy, în 2021 când încă eram închiși în casă din cauza pandemiei și căutam să fim inspirați și în același timp să ne liniștim temerile, ascultând poveștile unor antreprenori, profesioniști, manageri. După o pauză de câteva luni, azi venim cu un nou sezon, de data aceasta cu focus pe industria de PR. Alături de Angelica Barbu, Director Oameni & Brand CEZ România și Ioana Ciurlea, jurnalist Digi 24, Ana-Maria dezbate subiectul distanțării dintre lumea PR-ului și a lumii mass media din ultimii ani. Cât de ușor se lucrează cu presa azi, care sunt dificultățile în a pitch-ui un subiect presei, mai face omul de PR media relations azi, sau doar social media și influencer relations?

Nu uitați, pe 16 iulie am sărbătorit Ziua Internaționala a PR-ului :) Lăsăm aici și două surse bune de informare la care și Ana-Maria face referire în acest episod: The state of Journalists 2022 și The state of PR 2022. 

 

 

Brain it Forward este un podcast pentru manageri, lideri și antreprenori.

Ana Maria Diceanu, Managing Director Brain 4 Strategy, alături de un co-host și un invitat dezbat probleme actuale și vin cu soluții practice pentru ele.

Host: Ana Maria Diceanu
Invitati: Angelica Barbu, Director Oameni & Brand CEZ România / Ioana Ciurlea, jurnalist Digi 24

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related